Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concert tribut Led Zeppelin, la Timisoara, cu sarbii de la Melmac Riders

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Vineri, cu începere de la ora 21:00, timișorenii care îndrăgesc trupa Led Zeppelin vor avea parte de un concert surpriză. Clubul Capcana va fi gazda unui eveniment marca Melmac Riders, o formație din Serbia care susține un concert tribut Led Zeppelin.

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni, 8 noiembrie, aduce publicului timisorean, de la ora 21:00, în clubul Capcana, un super concert live de tribut Led Zeppelin cu renumita trupa Melmac Riders din Serbia.

După concertul din ianuarie 2019 tot din clubul Capcana, formația Melmac Riders revine în orașul de pe Bega pentru a încânta publicul cu muzica nemuritoare a celor de la Led Zeppelin. Se anunță un spectacol pe cinste cu melodii renumite precum ”Black Dog”, ”Communication Breakdown”, ”Babe”, ”I’m gonna leave you” sau ”Kashmir”.

Melmac Riders este o trupă de mashup din Serbia care activează încă din 2009 și care a lansat până în prezent trei albume de studio, un EP și două concerte live pe DVD. Din 2011 trupa a fost invitată constant să cânte la festivaluri și în cluburi din Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia & Herzegovina și Elveția.

Biletele pre-sale (30 bilete) costa 20 de lei și se pot achiziționa de aici. Prețul unui bilet normal va fi 30 lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare