12.9 C
Timișoara
joi,13,mai,2021
AcasăStiriCasa Artelor lansează apel de proiecte pentru anul 2020, la Timisoara

Casa Artelor lansează apel de proiecte pentru anul 2020, la Timisoara

Direcția Județeană pentru Cultură (DJC) Timiș pregătește programul evenimentelor culturale adăpostite de Casa Artelor în anul 2020. Astfel, operatorii culturali sunt invitați să formuleze propuneri de activități care să se desfășoare în spațiile de pe strada Augustin Pacha nr. 8.

”Casa Artelor pune la dispoziția operatorilor culturali, ca în fiecare an, fără nici un fel de taxe, spațiile sale. Este vorba despre galeria Pygmalion, galeria Subterana, Cafe Klapka, sala StudioArt și Curtea cu castan. Începând cu anul 2020, acestora li se adaugă un nou spațiu expozițional. Este vorba despre galeria Ordinului Arhitecților din România (OAR), filiala Timișoara. Proiectele propuse pentru toate cele șase spații vor fi analizate, iar programul oficial va fi făcut public la finalul lunii decembrie”, spune Sorin Predescu, director executiv al DJC Timiș.

”Am decis ca în anul care vine să punem la dispoziția operatorilor culturali spațiul în care ne desfășurăm activitatea. Dorim să continuăm astfel un demers pe care l-am ințiat mai demult, intrând însă mult mai vizibil în circuitul cultural al urbei prin elaborarea unui program coerent de expoziții semnate atât de arhitecți, cât și de artiști vizuali profesioniști”, spune Mirel Drăgan, președinte OAR Timiș.

Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc în oricare dintre cele 6 spații trebuie să completeze un formular online (click AICI), până cel târziu pe data de 6 decembrie 2019 și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email un portofoliu cu zece lucrări, în format ”.pdf” sau ”.jpg”, ca atașament (max. 20 Mb) pe adresa: casa.artelor.tm@gmail.com. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în data de 22 decembrie 2019, pe site-ul DJC Timiș: www.culturatimis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,920FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente