Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Paula Aldescu lansează cartea ”Un vis de o zi”, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Paula a lansat acum 4 ani primul volum de proză scurtă – ”Celofan de apă”, volum în care a tratat devenirea. ”Ne naștem, dar oameni devenim prin descoperirea unei identități” susține Paula Aldescu.

Și autoarea caută să pună pe hârtie un fel de a fi desăvârșit. ”În acest nou volum, avem de-a face cu o obsesie, o temă care s-a fixat și care revine în viața fiecărei femei aflate într-o relație: cât sunt eu și cât am devenit celălalt? Cât într-o relație este influență și cât asimilare? Cine sunt eu într-o relație, dar mai ales, cât mai sunt eu?”, completează scriitoarea.

Paula AldescuPasiunea pentru scris a îndemnat-o să își concentreze eforturile atât pe lucrările în lucru, cât și să se exprime prin texte scurte, pe blog. Deținătoarea numelui virtual de Dunia de 7 ani deja, Paula (foto drapta) poate fi considerată una din cele mai vechi bloggerițe de nișă din Timișoara. Și-a construit un public fidel, iar interacțiunea cu acesta a devenit naturală. Mai mult de atât, Paula îl răsplătește deseori prin oferirea de cărți drept cadou, pentru a promova mai departe cititul. Ascultându-și cititorii virtuali și nu numai, Paula i-a provocat pe blog (www.ddunia.wordpress.com) să răspundă la întrebarea: este feminismul irelevant în societatea actuală? O întrebare grea în esență, dacă argumentele răspunsurilor sunt pertinente, însă aceste vor aduce primilor 3 cutezători câte un exemplar al cărții ”Un vis de o zi”.

Duminică, moderatorul întâlnirii ”Schimb de cărți”, Richard Marius Ilie (cunoscutul blogger Richie) va face prezentarea cărții scriitoarei, iar actrița Cristina Dumitru va lectura câteva pasaje din volum. Însă cea mai așteptată parte a întâlnirii rămâne sesiunea de Q&A cu scriitoarea.

”Sunt capabilă să scriu, dar nu să controlez cuvintele și expresiile puternice. Am voință și pasiune. Promit să-mi dezvolt capacitatea determinativă” spune Paula Aldescu depsre ea, ca scriitor. Ca și blogger, se descrie a fi ”îndrăzneață, exigentă, succintă, disciplinată”.

Evenimentul de lansare are loc la Caffe Klapka (Casa Artelor), duminică, 9 noiembrie 2014, la ora 15:00.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare