Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PERCHEZIȚII în Timiș! Polițiștii caută persoane bănuite de evaziune fiscală și ABUZ în serviciu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 6 noiembrie 2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale efectuează două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi abuz în serviciu.

Conform datelor obținute de polițiști în urma cercetărilor, în perioada 2008-2010, administratorul unei societăţi comerciale ar fi beneficiat de anumite sume de bani, în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu o instituţie publică, în vederea efectuării mai multor lucrări de utilitate publică.

Pe numele societăţii respective ar fi fost emise 11 facturi fiscale, reprezentând livrări de materiale şi prestări servicii, care în realitate nu au existat. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor infracţionale se ridică la aproape 750.000 de lei.

Poliţiştii urmăresc depistarea şi ridicarea mai multor documente de evidenţă contabilă în vederea probării activităţii infracţionale. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul unei persoane de a prezenta organelor competente, după ce a fost somată de 3 ori, documentele legale şi bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale, ascunderea bunului sau a sursei impozabile sau taxabile, omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate şi abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...