Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO femeie a DISPĂRUT! Dacă o vedeți, sunați URGENT la 112!

O femeie a DISPĂRUT! Dacă o vedeți, sunați URGENT la 112!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe data de 18 noiembrie 2014, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei care are vârsta de 28 de ani și domiciliul în localitatea timișeană Foeni. Tânăra se numește Matilda Nastrusnic și a plecat de la domiciliu spre Timișoara pe data de 17 octombrie.NASTRUSNIC MATILDA

Conform spuselor persoanei care i-a anunțat dispariția, femeia a plecat pentru a efectua diferite cumpărături, iar până în prezent nu a mai revenit acasă. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta femeia la data dispariţiei.

Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 45-50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi negri, sub bărbie are o cicatrice de aproximativ 2 cm.

Poliția precizează că femeia a mai fost plecată de la domiciliu, de fiecare dată revenind după câteva zile.

Oricine poate oferi detalii cu privire la femeia dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare