Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Celebrul blogger Mihai Giurgea dă de pământ cu Poliţia, Justiţia şi clasa politică din România pentru cazul comisarului Berbeceanu

- Advertisement -

La aproape o lună de la arestarea şefului B.C.C.O. Alba-Iulia, comisarul Traian Berbeceanu, reţinut pentru „sprijinirea unui grup infracţional specializat în comerţ ilegal cu produse petroliere” – un dosar care pare, din ce în ce mai mult ca fiind fabricat, un celebru blogger din România a postat astăzi pe principala sa cale de comunicare – Blogul Capitalism pe Pâine – un material în care face praf autorităţiile, începând cu Poliţia şi până la justiţie, dar şi la oamenii politici, deosebit de „îndrăgiţi” de acesta.

Mihai Giurgea, căci despre el este vorba, a postat marţi, 12 noiembrie 2013, pe capitalismpepâine.ro un articol „la mişto” în care face praf tot ce ţine de cei implicaţi în arestarea comisarului Berbeceanu, de la Poliţie şi Justiţie până la clasa politică, întrucât în acest caz apar tot mai multe indicii care duc spre o ipoteză posibilă, cum că acest dosar ar fi „fabricat” de oamenii legii „sus-puşi” împreună cu alţi „şmecheri” pe care Berbeceanu ar fi îndrăznit să-i ancheteze sau chiar să meargă mai departe de atât.

Vă prezentăm în cele ce urmează postarea lui Mihai Giurgea de pe blogul său:

„Ce cretin eşti, comisare Berbeceanu!

Gata, te-a uitat lumea, comisare!

– Eşti cretin că ţi-ai făcut meseria şi ai primit în schimb nişte medalii de tinichea: când şefii şi colegii tăi, de 10 ori mai bogaţi ca tine, râdeau şi îşi dădeau coate pe la spatele tău.
– Eşti cretin că, după 20 de ani de meserie, ai un nenorocit de apartament în provincie şi o Skoda Octavia, când azi am văzut în mall la A.F.I., o mulţime de puţoi de 19 ani, analfabeţi cât cuprinde, dar plini de Audi, BMW-uri şi Lexus-uri.
– Eşti cretin că te-ai luat de javrele de procurori, crezând ca poliţiştii tăi din Minister or să te apere: păi nu ştiai, idiotule, că sunt toţi mână-n mână? Rivalitatea între Justiţie şi Poliţie e pentru şpăgi, nu pentru lege, boule!
– Eşti cretin că n-ai intrat în U.S.L. sau P.D.L. la timp, ca mulţi generali de Poliţie: nu cu carnet oficial, ci la mica înţelegere, ca mafioţii. Nu ştiai că fiecare haită de partid are poliţiştii ei nedeclaraţi, în fiecare judeţ?
– Eşti cretin că ai apărat poporul ăsta de animale, crezând că turma o să-ţi fie recunoscătoare şi o să te apere şi ea la nevoie. Păi un popor care îndură să i se vândă pavilionul, steagul ăla tricolor, unei companii maritime din Cipru, cum să apere un polişist amărât din Alba Iulia?
– Eşti cretin, pentru că i-ai crezut când se văicăreau ca “toţi ne fură, maică… nimeni nu ne iubeşte, maică… nimeni nu ne ajută, maică”: aşa că ai vrut să-i ajuţi TU! Când colo, au ieşit în stradă pentru maidanezi, pentru piste de biciclete, pentru ciolane de sfinţi morţi: dar pentru tine, când corupţii te-au băgat în puşcărie, nu!
– Eşti cretin, că ai avut impresia că arestarea ta e mai importantă pentru ei, decât nunta lu’ Bianca Drăguşanu. Ei, acum te-ai lămurit: te-a uitat lumea, comisare. În două săptămâni te-a uitat!

Da, m-am convins: eşti cretin rău, comisare. Iar preţul prostiei tale e enorm: ei toţi dorm liniştiţi, în paturile lor. Şi Ponta, şi ofiţerii S.R.I. corupţi, şi judecătorii mafioţi, şi ministrul de Interne, dar şi Bulică Ion din Alba Iulia, pentru care te-ai bătut tu.

Pe când tu dormi ghemuit pe priciul închisorii Rahova, iar băiatul şi nevasta ta se strâng noaptea în braţe şi plâng de frică. Pentru că primesc telefoane de ameninţare în miez de noapte, să-ţi ceară să te recunoşti vinovat (asta îmi arată ce dosar “serios” a reuşit să strângă mafia contra ta).

Într-o ţară de oi şi de lupi, tu, sărmane, ai vrut să fi dulău. Şi te-au sfâşiat nemernicii, în timp ce oile au behăit o dată, indiferente, după care s-au întors să rumege. Dă-l dracului, bine ca a căzut el şi nu noi…” scrie Giurgea pe blogul său făcând referire, printre altele, la faptul că, deşi s-au anunţat sute sau chiar mii de persoane la nivel naţional, prezente la proteste paşnice faţă de Justiţia autohtonă, nu s-au prezentat decât câţiva oameni simpli, la Alba-Iulia sau Hunedoara.

Tot un protest de acest gen se anunţa şi pentru weekend-ul trecut, la Timişoara acolo unde şi-au anunţat prezenţa peste 70 de persoane, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, însă la protest şi-a făcut apariţia o singură persoană (foto)… pe principiul „Prietenii ştiu de ce…”!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore