Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un DRUM frecventat de timișeni se închide în weekend. Vezi pe unde se deviază traficul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Restricţia impusă de CNADNR vine ca urmare a faptului că în zona menționată se efectueaă lucrări de montare a dalelor la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată.

În perioada în care circulaţia este închisă, traficul rutier va fi deviat pentru ambele sensuri de deplasare pe următoarea variantă de ocolire:
– pentru relaţia: Deva (Oradea, Timişoara) – Nădlac:
pentru autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone devierea se va realiza din DN 7 km. 534+700 dreapta – drum de acces în fostul Combinat Chimic Vladimirescu – str. Jandarmeriei – str. Gării – DJ 682C – DJ 709, Centura N-V Arad km. 540+750.
utilizatorii care tranzitează sectorul de drum cu autovehicule sub limita de 3,5 tone pot opta pentru relația mai sus menționată sau pentru varianta de traseu prin municipiul Arad.
– pentru relaţia: Nădlac (Oradea, Timişoara) – Deva:
• devierea din DN 7, Centura N-V Arad km. 540+750 stânga – DJ 709 – DJ 682C – str. Gării – str. Jamdarmeriei – drum de ieșire din fostul Combinat Chimic Vladimirescu – DN 7 km 534+700.

În aceste zile, va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în OUG 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci cand se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită și semnalizarea rutieră temporară, în timp ce informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Actiunea ”Atentie la tren!” a politistilor din Timis: 35 de AMENZI pentru ”norocosi”

Joi, 17 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș, împreună...

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe...

Captură marca DIICOT: maior SRI, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii Arad a fost reţinut de DIICOT...