Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDaniel Funeriu umblă "cu miloaga" pe blogul personal şi pe Facebook. Vezi...

Daniel Funeriu umblă „cu miloaga” pe blogul personal şi pe Facebook. Vezi cum „cerşeşte”, legal, bani de campanie electorală

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Campania electorală pentru ocuparea fotoliului de deputat în Colegiul 3 Timişoara este în desfăşurare încă din data de 25 aprilie 2014. Dacă PSD sau PNL „merg pe burtă” fără să facă prea multă gargară în privinţa fondurilor destinatie acestei campanii, unii dintre candidaţii partidelor politice mai „mici”, aşa cum este Mişcarea Populară, cazul concret fiind Daniel Funeriu – fostul ministru al educaţiei candidând din partea partidului amintit pentru postul de deputat, se laudă cu o campanie „curată” şi „la vedere”.

Funeriu se plânge de faptul că nu mai are bani pentru a-şi continua campania electorală „transparentă”, are un număr mic de afişe şi, poate cel mai interesant, nu dă mită electorală!

„Apel pentru finanţarea campaniei pentru colegiul 3 Timişoara, pe blog. Facem campanie curată, ieftină şi cu banii la vedere. Nu dăm mită electorală. Respectăm legea. Cei care cred că în 5 ani de viață publică am făcut ceva bun pentru România pot acum să arate acest lucru. Orice sumă e binevenită!” scrie Funeriu luni dimineaţă, pe Facebook, acolo unde ataşează şi un link spre blogul său.

„Am început campania electorală pentru Colegiul 3 Timişoara, zona în care am locuit o bună perioadă de timp şi zona în care locuiesc părinţii mei.

În această campanie am un număr relativ mic de afişe electorale. Petrec majoritatea timpului pe stradă şi în scările de bloc, unde am un contact extraordinar cu oamenii: mă încarcă de energie. Nu dăm mită electorală, nu facem promisiuni fantasmagorice. Oferim zâmbete şi siguranţa faptului că v-aş reprezenta cu forţă şi eficienţă la Bucureşti.

Pentru această campanie doresc să folosesc fonduri exclusiv din donaţiile celor care cred că în 5 ani de viaţă publică am făcut ceva semnificativ, care ar trebui continuat. Donaţiile pot fi în lei, în contul…” scrie fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu pe blogul personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...