Daniel Funeriu umblă „cu miloaga” pe blogul personal şi pe Facebook. Vezi cum „cerşeşte”, legal, bani de campanie electorală

Date:

Campania electorală pentru ocuparea fotoliului de deputat în Colegiul 3 Timişoara este în desfăşurare încă din data de 25 aprilie 2014. Dacă PSD sau PNL „merg pe burtă” fără să facă prea multă gargară în privinţa fondurilor destinatie acestei campanii, unii dintre candidaţii partidelor politice mai „mici”, aşa cum este Mişcarea Populară, cazul concret fiind Daniel Funeriu – fostul ministru al educaţiei candidând din partea partidului amintit pentru postul de deputat, se laudă cu o campanie „curată” şi „la vedere”.

Funeriu se plânge de faptul că nu mai are bani pentru a-şi continua campania electorală „transparentă”, are un număr mic de afişe şi, poate cel mai interesant, nu dă mită electorală!

„Apel pentru finanţarea campaniei pentru colegiul 3 Timişoara, pe blog. Facem campanie curată, ieftină şi cu banii la vedere. Nu dăm mită electorală. Respectăm legea. Cei care cred că în 5 ani de viață publică am făcut ceva bun pentru România pot acum să arate acest lucru. Orice sumă e binevenită!” scrie Funeriu luni dimineaţă, pe Facebook, acolo unde ataşează şi un link spre blogul său.

„Am început campania electorală pentru Colegiul 3 Timişoara, zona în care am locuit o bună perioadă de timp şi zona în care locuiesc părinţii mei.

În această campanie am un număr relativ mic de afişe electorale. Petrec majoritatea timpului pe stradă şi în scările de bloc, unde am un contact extraordinar cu oamenii: mă încarcă de energie. Nu dăm mită electorală, nu facem promisiuni fantasmagorice. Oferim zâmbete şi siguranţa faptului că v-aş reprezenta cu forţă şi eficienţă la Bucureşti.

Pentru această campanie doresc să folosesc fonduri exclusiv din donaţiile celor care cred că în 5 ani de viaţă publică am făcut ceva semnificativ, care ar trebui continuat. Donaţiile pot fi în lei, în contul…” scrie fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu pe blogul personal.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare