Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alin Nica, ACUZAȚII DURE la alegerile pentru președinția PNL Timișoara. Cum a răspuns Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Alegeri sub semnul conflictului pentru şefia PNL Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, unde primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, l-a atacat extrem de dur pe preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, împotriva căruia candidează pentru funcţia de lider judeţean al liberalilor. Nica s-a plâns că în loc să analizeze şi să înveţe din greşeli, liberalii din Timiş au ajuns să treacă mai departe rapid, pentru ca mai apoi să le repete.

„Constat cu tristețe astăzi, aici, că marele PNL și suntem vreo 500 în sală aici nu are decât un candidat la președinția organizației Timișoara. Cum putem să generăm noi idei, cum putem să generăm noi direcții de dezvoltare politică dacă nu prin competiție, dacă nu printr- o confruntare de mesaje? Am auzit că li s-a cerut unora dintre voi să vă retrageți candidaturile. Cum poate să facă un liberal o astfel de nelegiuire? Cum poate să ceară unora dintre colegi să renunțe la dreptul constituțional? Cred că este foarte grav ceea ce se întâmplă și dacă nu învățăm din aceste lucruri vom ajunge un partid foarte mic. Ne vom împuțina. Vom fi tot mai puțini, tot mai puțin respectați, pentru că deja vedeți cine mai poate să meargă pe stradă și să spună că sunt liberal. S-ar putea să ne trezim că suntem luați la bătaie (…) Brătieni nu au mers cu nasul pe sus, nu s-au lăudat cu mărețele lor realizări de fiecare dată când țineam un discurs, nu s-au lăudat cu Marea Unire, ci au fost reținuți, cumpătați, modești”, le-a spus Alin Nica celor prezenţi în sală.

În replică, după discursul lui Alin Nica, primarul Robu i-a strâns acestuia mâna.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare