Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAlin Nica, ACUZAȚII DURE la alegerile pentru președinția PNL Timișoara. Cum a...

Alin Nica, ACUZAȚII DURE la alegerile pentru președinția PNL Timișoara. Cum a răspuns Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Alegeri sub semnul conflictului pentru şefia PNL Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, unde primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, l-a atacat extrem de dur pe preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, împotriva căruia candidează pentru funcţia de lider judeţean al liberalilor. Nica s-a plâns că în loc să analizeze şi să înveţe din greşeli, liberalii din Timiş au ajuns să treacă mai departe rapid, pentru ca mai apoi să le repete.

„Constat cu tristețe astăzi, aici, că marele PNL și suntem vreo 500 în sală aici nu are decât un candidat la președinția organizației Timișoara. Cum putem să generăm noi idei, cum putem să generăm noi direcții de dezvoltare politică dacă nu prin competiție, dacă nu printr- o confruntare de mesaje? Am auzit că li s-a cerut unora dintre voi să vă retrageți candidaturile. Cum poate să facă un liberal o astfel de nelegiuire? Cum poate să ceară unora dintre colegi să renunțe la dreptul constituțional? Cred că este foarte grav ceea ce se întâmplă și dacă nu învățăm din aceste lucruri vom ajunge un partid foarte mic. Ne vom împuțina. Vom fi tot mai puțini, tot mai puțin respectați, pentru că deja vedeți cine mai poate să meargă pe stradă și să spună că sunt liberal. S-ar putea să ne trezim că suntem luați la bătaie (…) Brătieni nu au mers cu nasul pe sus, nu s-au lăudat cu mărețele lor realizări de fiecare dată când țineam un discurs, nu s-au lăudat cu Marea Unire, ci au fost reținuți, cumpătați, modești”, le-a spus Alin Nica celor prezenţi în sală.

În replică, după discursul lui Alin Nica, primarul Robu i-a strâns acestuia mâna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt puternic pentru județul Timiş și...

PNL Timișoara vrea transparență și asumare în problema Colterm! Cosmin Tabără cere să fie prezentată public strategia societăţii de a trece peste iarnă

PNL Timișoara cere conducerii Colterm și factorilor de decizie responsabili de această problemă din...