ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Călin Dobra despre polivalenta cu 10.000 de locuri promisă de Robu: „Avem nevoie de sala de 3.000 de locuri”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ieri, primarul Timişoarei, Nicolae Robu făcea un anunţ şoc: acesta promitea că dacă specialiştii de la Compania Naţională de Investiţii nu decid că sala polivalentă de 16.000 de locuri trebuie ridicată la Timişoara, primăria va finanţa de la bugetul local construcţia unui astfel de obiectiv, care ar urma să fie gata în trei ani de zile.

„Eu nu mă pot împăca cu ideea că un obiectiv atât de important precum sala polivalentă de capacitate mare nu va fi în Timişoara. Şi nu e vorba de niciun orgoliu, e vorba de o prostie mare să punem pe seama orgoliului insistenţa ca sala să fie în Timişoara. La mine nu intervine nici orgoliul nici interesul politic când e vorba de aşa ceva, ci numai de binele oraşului. Orice analiză am face, după orice logică a lucrurilor sala polivalentă trebuie să fie în acea locaţie rezervată pentru a întregi campusul sportiv la Timişoarei. (…) Eu voi transmite o adresă la Compania Naţională de Investiţii prin care voi cere să ni se comunice dacă se agreează locaţia pe care am propus-o pentru Timişoara nu pentru un partid sau altul, sau pentru o persoană sau alta aflată acum în funcţii vremelnice. Şi dacă nu se agreează acea locaţie, atunci vom realiza sala polivalentă pe bugetul local. O sală de cel puţin 10.000 de locuri. Vom pleca de la modelul sălii polivalente de la Cluj. Am o poză foarte frumoasă de la Cluj în care stadionul şi sala polivalentă sunt alături, aşa cum sunt în foarte multe locuri din lume alăturate în campusuri de obiective sportive”, a declarat Robu.

Călin Dobra,a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că specialiştii CNI vor decide care este cea mai bună locaţie pentru amenajarea sălii, subliniind că refuză să intre într-un război cu primarul pe tema sălii.

„Avem nevoie de sala de 3.000 de locuri ca să se finalizeze şi va asigur că avem nevoie de sala de 16.000 de locuri care este un proiect –pilot la nivel naţional. La momentul acesta nu există o sală de 16.000 de locuri şi nu o facem noi. Valoarea estimată este de 50.000.000 de euro, cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor ţinând cont de locaţia acestei săli polivalente. Nu e rolul meu să demonstrez care locaţie este cea mai bună. Rolul meu este de a pune la dispoziţie şi de a prezenta specialiştilor de la Compania Naţională de Investiţii terenul pus la dispoziţie de CJ Timiş. (…) Sunt convins că specialiştii de la CNI vor prezenta în perioada următoare situaţia cu ambele amplasamente. Este important ca această investiţie să fie realizată”, a spus acesta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore