Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea Politehnica din Timisoara va avea un camin nou, construit cu bani de la CNI

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea Politehnica din Timișoarava beneficia de construirea unui cămin studențesc pe strada Gavril Musicescu nr. 138, acesta urmând să fie de fapt o extindere a clădirii Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile (ICER), obiectiv derulat prin programul investitional al Companiei Naționale de Investiții (CNI).

În toamna anului precedent, CNI a aprobat indicatorii tehnico-economici în vederea construirii unui nou cămin studențesc, la Timișoara, cămin care va intra sub ”tutela” Universității Politehnica din capitala Banatului. În acest sens a fost lansată și procedura pentru atribuirea contractului de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul ”Construire Cămin studențesc – extindere la clădirea existenta ICER”, acesta urmând să fie pus la dispoziția masteranzilor, doctoranzilor și a tinerilor cercetători ai Universității Politehnica Timișoara, multe din activitățile acestora fiind desfășurate în cadrul ICER.

Viitorul cămin va fi construit pe trei niveluri, în regim P+2, pe terenul UPT și va avea o suprafață construită la sol de 1.931 de metri pătrați, suprafața totală desfășurată fiind de 5.912,5 mp. În cele 123 de unități de cazare în regim normal, la care se adaugă 5 unități pentru persoane cu dizabilități, vor putea fi cazate maximum 275 de persoane. Camerele vor avea o suprafață cuprinsă între 21 și 25 de metri pătrați și vor avea câte două paturi fiecare, cu baie proprie, iar pe holuri sunt prevăzute spații comune de lectură, chicinete și spălătorii.

Valoarea estimată a investiției se ridică la 20.596.628,13 lei, fără TVA. Până în data de 8 februarie 2021 se pot depune eventualele oferte, după care urmează evaluarea acestora de către Compania Națională de Investiții, care este principalul finanțator al proiectului. Termenul de execuție prevăzut în caietul de sarcini este de două luni pentru partea de proiectare și 12 luni pentru partea de execuție, garanția minima acordată lucrărilor fiind de 36 de luni.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore