Fostul county-manager al pesedistului Dobra merge mai departe cu penelistul Nica

- Advertisement -
Pariurile la CJ Timiș, privind câștigătorul concursului pentru ocuparea unui post de consilier juridic 1 principal, in cadrul Serviciului Consultanță si Avizare Juridică, s-au închis, încă de săptămâna trecută, imediat după expirarea termenului de depunere a candidaturilor.

La start, așa cum rezulta de pe site-ul cjtimis.ro, s-au aliniat doi candidați: Cristian Robin Balea și Andrei Calin Lucaci. Cum ultimul este fostul county-manager al CJ Timiș, in mandatul de președinte al pesedistului Calin Dobra, angajații județului au pariat pe experiența de netăgăduit a acestuia.

Cu atât mai mult cu cât are carnet de partid – acum, încă nu e clar dacă la PSD sau UDMR – și, nu mai puțin, este ginerele avocatei Luminița Tundrea, pesedista de frunte in organizația Timiș, care are și 2 mandate de consilier local, la activ, la Primăria Timișoara.

Este cât se poate de evident ca, la fel ca și atunci, când a ajuns in funcția de administrator al județului, in epoca pesedistului Dobra, și acum, in mandatul de președinte al CJ Timiș al penelistului Alin Nica, tânărul Lucaci s-a bazat doar pe vocea și talentul sau.

Nici măcar acum, nimeni nu are curajul sa conteste corectitudinea examenului, cu atât mai mult cu cât garantul, in CJ Timiș, este nimeni altul decât vicepreședintele Cristian Moș, președintele USR+ Timiș, care a declarat, cu fiecare ocazie pe care a avut-o, ca pe schimbul sau “toate concursurile vor fi pe bune și 100% transparente și depolitizate”. Așa s-a și întâmplat, dovadă ca vicele Moș este un om de cuvânt.

După proba scrisă, care s-a încheiat ieri, scorul a fost de 17-80 puncte, in favoarea ginerelui Lucaci! Așadar, nu ne rămâne decât sa-i uram succes fostului county-manager, Andrei Calin Lucaci, la ultima proba, cea a interviului, care va avea loc pe data de 11 Ianuarie ac, la ora 13, in sala 310, odaie situată chiar deasupra biroului vicepreședintelui Cristian Moș.

Ce-i drept, in speranța ca, deși a rămas unicul candidat in cursa pentru ocuparea postului de jurist, ginerele Lucaci nu va fi emoționat in fata tirului de întrebări necruțătoare, venite din partea comisiei de examinare, constituite și agreate de penelistul Alin Nica, exact după toate regulile fostului USL.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img