Dealer de canabis prins drogat la volan

- Advertisement -
Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au acționat pe principalele artere din județul Timis pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența  băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost controlate 850 de autovehicule și au fost testate cu aparatul alcooltest 512 persoane. Au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 28 permise de conducere, dintre care 16 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 07 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Lugoj au oprit pentru control pe raza localității Criciova un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 21 de ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive (THC). Asupra acestuia au fost descoperite 16 pliculețe de plastic ce conțineau substanța de culoare verde-oliv ce pare a fi canabis.

Întrucât persoana a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” fiind sesizat totodată și BCCO Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare