Constructor italian pentru legatura dintre A1 și DN 69 Timisoara – Sanandrei, drum cu sapte ani garantie

- Advertisement -
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a desemnat câștigătorul proiectării și execuției Drumului de Legătură dintre Autostrada A1 Timișoara – Arad și DN 69 – șoseaua care leagă Timișoara de comuna Sânandrei. Noul drum va avea o garanție de șapte ani.

CNAIR SA a anunțat că joi, 7 ianuarie 2021, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și Execuție Drum de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69”. Conform reprezentanților companiei, ofertantul desemnat câștigător este TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., cu prețul de 189.571.920,62 Lei fără TVA.

”Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care șase luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului”, ne-au informat reprezentanții CNAIR SA.

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 kilometri și începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare