Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieConstructor italian pentru legatura dintre A1 și DN 69 Timisoara - Sanandrei,...

Constructor italian pentru legatura dintre A1 și DN 69 Timisoara – Sanandrei, drum cu sapte ani garantie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a desemnat câștigătorul proiectării și execuției Drumului de Legătură dintre Autostrada A1 Timișoara – Arad și DN 69 – șoseaua care leagă Timișoara de comuna Sânandrei. Noul drum va avea o garanție de șapte ani.

CNAIR SA a anunțat că joi, 7 ianuarie 2021, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și Execuție Drum de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69”. Conform reprezentanților companiei, ofertantul desemnat câștigător este TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., cu prețul de 189.571.920,62 Lei fără TVA.

”Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care șase luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului”, ne-au informat reprezentanții CNAIR SA.

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 kilometri și începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare