Alin-Nica1

Au refuzat să oragnizeze alegeri pentru preşedinţia filialelor pe care le conduceau în regim de interimat şi s-au trezit demişi. Vorbim despre liderii mai multor filiale din PNL Timiş, unii dintre care au avut în ultimul an conflicte dure cu primarul Nicolae Robu. Printre cei rămaşi fără funcţii se numără primarii din Dudeştii Noi, Alin Nica, şi din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza.

„În urmă cu trei săptămâni, am dat termen de două săptămâni oragnizațiilor care nu au făcut alegeri să organizeze alegeri. La acel moment decizia biroului a fost unu – de constatare a faptului că toți președinții respectivi și-au încheiat mandatul în mod natural, doi, de numire în funcția de președinți interimari a acelorași președinți, cu mâna întinsă înspre ei să intre în disciplina de partid să se înțeleagă că această organizație este una serioasă și nu una în care fiecare face cum îl taie capul.
Am alocat pe lângă cele două săptămâni încă o săptămână timp în care să se facă alegerile. Drept urmare, nu am făcut nicio analiză până ieri, 18 mai și ieri am constatat că, din păcate, unii colegi persistă în atitudinea lor sfidătoare la adresa partidului și, prin urmare, am decis așa cum în principiu ne-am stabilit acum trei săptămâni să îi schimbăm din funcția de presedinți interimari pe cei care nu au organizat alegeri”
, a declarat Robu.

Schimbări au fost efectuate în filialele următoare, care de joi sunt conduse de noi preşedinţi interimari: Deta – Radu Rotar, Belinţ – Popoviciu Alin, Birda – Cosmin Tabără, Bucovăţ – Gheorghe Pop, Ghizela – Nicu Bitea, Iecea Mare – Cosmin Buboi, Moraviţa – Balint Petrescu, Niţchidorf – Dan Sarmeş, Pesac – Luchian Savu, Secaş – Claudiu Buciu, Tomnatic – Marius Graur, Sânnicolau Mare – Avram Stănușoiu, Dudeştii Noi – Sorin Supuran,