Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria vrea Final Four la baschet cu fonduri private

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

timbaDupă ce a obţinut organizarea turneului final al Cupei României de baschet masculin, Primăria vrea să-şi scoată investiţia din fonduri private, suma plătită în acest scop fiind de 1,01 milioane de lei. Evenimentul va avea loc în zilele de 6 şi 7 aprilie 2013, iar echipa locală BC Timişoara este una dintre cele patru formaţii cu posibilitatea câştigării trofeului.

Timişoara a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului final al Cupei României de baschet masculin, ediţia 2013, pentru suma de 1,01 milioane de lei. Turneul final se va desfăşura în perioada 6-7 aprilie 2013, la Sala Constantin Jude din oraşul de pe Bega.

„Mizăm pe implicarea privată a sponsorilor şi pe contracte de publicitate pentru a acoperi întreaga sumă. Această decizie de a ne angaja ca organizatori arată că suntem consecvenţi în ceea ce ne-am propus, adică să facem din Timişoara un oraş în care se întâmplă lucruri notabile în cultură, sport, sănătate, educaţie, economie. Să facem din Timişoara o adevărată capitală euroregională”, a spus Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare