Primăria vrea Final Four la baschet cu fonduri private

0
1725

timbaDupă ce a obţinut organizarea turneului final al Cupei României de baschet masculin, Primăria vrea să-şi scoată investiţia din fonduri private, suma plătită în acest scop fiind de 1,01 milioane de lei. Evenimentul va avea loc în zilele de 6 şi 7 aprilie 2013, iar echipa locală BC Timişoara este una dintre cele patru formaţii cu posibilitatea câştigării trofeului.

Timişoara a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului final al Cupei României de baschet masculin, ediţia 2013, pentru suma de 1,01 milioane de lei. Turneul final se va desfăşura în perioada 6-7 aprilie 2013, la Sala Constantin Jude din oraşul de pe Bega.

„Mizăm pe implicarea privată a sponsorilor şi pe contracte de publicitate pentru a acoperi întreaga sumă. Această decizie de a ne angaja ca organizatori arată că suntem consecvenţi în ceea ce ne-am propus, adică să facem din Timişoara un oraş în care se întâmplă lucruri notabile în cultură, sport, sănătate, educaţie, economie. Să facem din Timişoara o adevărată capitală euroregională”, a spus Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.