ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei de baschet a României, este un moment numai bun pentru două meciuri amicale internaționale pentru BC SCM Timișoara.

Liga Națională de baschet masculin a intrat în ”pauză”, datorită meciurilor pe care echipa națională a României le va susține în această săptămână în precalificările la Campionatului European din 2021. Cu această ocazie, BC SCM Timișoara își va păstra ”tonusul” prin intermediul a două partide-test cu prim-divizionara maghiară Kecskeméti TE-Duna Aszfalt. Acestea vor avea loc la sala Constantin Jude, vineri, 22 februarie 2019, de la ora 18:00, și a doua zi, sâmbătă, de la ora 10:30.

Oaspeții se află pe locul al șaselea în competiția internă din Ungaria, cu zece victorii și nouă înfrângeri. Gruparea antrenată de Gabor Forray este un partener tradițional: la mijlocul lui septembrie 2018, înaintea startului de sezon, ”Leii din Banat” au participat la patrulaterul organizat de clubul din Kecskemet. De altfel, alb-violeții români au și câștigat turneul, după 81-61 cu Szedeak Szeged și 71-66 (în finală), cu Spartak Subotica.

La formația din Ungaria evoluează și extrema sârbă Marko Djerasimovic, care în sezonul 2011/2012 a fost legitimat la Timișoara. KTE a fost vicecampioană a Ungariei în 2015, an când a jucat și finala Cupei.

Formația noastră va fi lipsită la aceste partide de Dragoș Diculescu, convocat la lotul national de seniori. Alb-violeții vor reveni la meciurile din Liga Națională la începutul lunii martie, când vor primi vizita grupării SCM U Craiova, în etapa a V-a din Top 6.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore