Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei de baschet a României, este un moment numai bun pentru două meciuri amicale internaționale pentru BC SCM Timișoara.

Liga Națională de baschet masculin a intrat în ”pauză”, datorită meciurilor pe care echipa națională a României le va susține în această săptămână în precalificările la Campionatului European din 2021. Cu această ocazie, BC SCM Timișoara își va păstra ”tonusul” prin intermediul a două partide-test cu prim-divizionara maghiară Kecskeméti TE-Duna Aszfalt. Acestea vor avea loc la sala Constantin Jude, vineri, 22 februarie 2019, de la ora 18:00, și a doua zi, sâmbătă, de la ora 10:30.

Oaspeții se află pe locul al șaselea în competiția internă din Ungaria, cu zece victorii și nouă înfrângeri. Gruparea antrenată de Gabor Forray este un partener tradițional: la mijlocul lui septembrie 2018, înaintea startului de sezon, ”Leii din Banat” au participat la patrulaterul organizat de clubul din Kecskemet. De altfel, alb-violeții români au și câștigat turneul, după 81-61 cu Szedeak Szeged și 71-66 (în finală), cu Spartak Subotica.

La formația din Ungaria evoluează și extrema sârbă Marko Djerasimovic, care în sezonul 2011/2012 a fost legitimat la Timișoara. KTE a fost vicecampioană a Ungariei în 2015, an când a jucat și finala Cupei.

Formația noastră va fi lipsită la aceste partide de Dragoș Diculescu, convocat la lotul national de seniori. Alb-violeții vor reveni la meciurile din Liga Națională la începutul lunii martie, când vor primi vizita grupării SCM U Craiova, în etapa a V-a din Top 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare