Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Leii" vor să ardă Gazul, la Mediaş, în ultima partidă din 2013

„Leii” vor să ardă Gazul, la Mediaş, în ultima partidă din 2013

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Singurul trofeu din baschetul masculin timişorean a fost adus acum trei ani de Dragan Petricevic – antrenor care se află din nou la cârma „Leilor din Banat”. Evenimentul avea loc după ce BCM Elba (la acea vreme) învingea Mediaşul în finala ediţiei 2009/2010 a Cupei României, titrează site-ul oficial al BC Timişoara.

“Încercăm, în această săptămână, să reparăm ceea ce am greşit în meciul cu Craiova. Pe asta sunt axate antrenamentele, dar ştim că mai avem mult de lucrat. Ca echipă am pierdut partida cu S.C.M.U. Craiova, ca echipă vom merge la Mediaş să învingem Gaz Metan. Vrem să arătăm un baschet de calitate, dar asta ţine şi de starea de sănătate a jucătorilor, pe care încercăm să-i ferim de probleme” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara.

Echipa timişoreană şi cea a ardelenilor sunt specialiste ale Cupei României, unde acced deseori în fazele finale, mai naunţă bctimisoara.ro. De altfel, cele două echipe au câştigat împreună trei din ultimele patru ediţii ale competiţiei. În campionatul actual, însă, BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş sunt departe de pretenţiile suporterilor lor: T”Leii din Banat” se află pe locul al şaptelea (cu şase victorii şi şase înfrângeri), în timp ce ardelenii se clasează pe locul 11 (cu patru victorii şi şapte înfrângeri).

Partida Gaz Metan Mediaş – BC Timişoara, din etapa a XIII-a a Ligii Naţionale se joacă sâmbătă, 21 decembrie 2013, de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

Baschet SCM Timisoara, in fata ultimului joc din Top 6, la Craiova

Faza ”Top 6” a Ligii Naționale de baschet masculin se încheie pentru Baschet SCM...

SCM Politehnica Timisoara a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a dispus, duminică seara, de CSA Steaua...