Singurul trofeu din baschetul masculin timişorean a fost adus acum trei ani de Dragan Petricevic – antrenor care se află din nou la cârma „Leilor din Banat”. Evenimentul avea loc după ce BCM Elba (la acea vreme) învingea Mediaşul în finala ediţiei 2009/2010 a Cupei României, titrează site-ul oficial al BC Timişoara.

“Încercăm, în această săptămână, să reparăm ceea ce am greşit în meciul cu Craiova. Pe asta sunt axate antrenamentele, dar ştim că mai avem mult de lucrat. Ca echipă am pierdut partida cu S.C.M.U. Craiova, ca echipă vom merge la Mediaş să învingem Gaz Metan. Vrem să arătăm un baschet de calitate, dar asta ţine şi de starea de sănătate a jucătorilor, pe care încercăm să-i ferim de probleme” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara.

Echipa timişoreană şi cea a ardelenilor sunt specialiste ale Cupei României, unde acced deseori în fazele finale, mai naunţă bctimisoara.ro. De altfel, cele două echipe au câştigat împreună trei din ultimele patru ediţii ale competiţiei. În campionatul actual, însă, BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş sunt departe de pretenţiile suporterilor lor: T”Leii din Banat” se află pe locul al şaptelea (cu şase victorii şi şase înfrângeri), în timp ce ardelenii se clasează pe locul 11 (cu patru victorii şi şapte înfrângeri).

Partida Gaz Metan Mediaş – BC Timişoara, din etapa a XIII-a a Ligii Naţionale se joacă sâmbătă, 21 decembrie 2013, de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here