ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Baschet SCM Timisoara, in fata ultimului joc din Top 6, la Craiova

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Faza ”Top 6” a Ligii Naționale de baschet masculin se încheie pentru Baschet SCM Timișoara, astăzi, la Craiova. Meciul cu oltenii se joacă de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din capitala Olteniei și nu este televizat.

Baschet SCM Timișoara și SCM U Craiova sunt vecine de clasament, ocupând locurile 5 și 4, oltenii acumulând 34 de puncte, în timp ce bănățenii au adunat cu unul mai puțin. O victorie în partida din această seară ar aduce nu numai egalitatea de puncte la general, ci și pe aceea din meciurile directe. Craiovenii au câștigat partidele din sezonul regulat – 74-73 și 93-65 – în vreme ce alb-violeții s-au impus în turul din Top 6, cu 74-71.

”Fiind ultima etapă, la prima vedere pare un joc fără prea mare importanță pentru cele două echipe, deoarece nu se mai schimbă nimic în configurația finală a clasamentului Top 6. Chiar dacă nu contează prea mult rezultatul final, noi ne dorim să continuăm evoluția bună din meciul cu BCM U Pitești, dar cel mai important în această partidă este să ne ferim de accidentări, pentru că va urma o pauză de aproximativ două săptămâni, în care avem timp să punem la punct toate detaliile în vederea începerii play off-ului!”, a declarat Ilie Trițoiu, președintele clubului alb-violet

Timișorenii au plecat încă de ieri în Bănie. ”Ne deplasăm la Craiova pentru a presta un joc de calitate, fără presiunea rezultatului. De acum, pregătim primul tur din playoff, în care întâlnim același adversar ca în această ultimă etapă”, a declarat antrenorul baschetbaliștilor bănățeni, Cristian Bota. Cum în sferturile de finală (primul tur din playoff) se confruntă ocupantele pozițiilor a patra și a cincea și cum cele două echipe vor termina pe aceste poziții indiferent de rezultatul jocului de mâine, SCM U Craiova și Baschet SCM Timișoara vor da ”nas în nas” și în faza eliminatorie. O rocadă între cele două se poate produce doar dacă ”leii din Banat” vor învinge la cel puțin 26 de puncte diferență.

Primul tur din playoff se joacă conform sistemului trei din cinci, după următorul program:

  • 24 și 26 aprilie, pe terenul echipei mai bine clasate
  • 1 și 3 mai, pe terenul echipei mai slab clasate
  • 6 mai, pe terenul echipei mai bine clasate

Datele pot suferi ușoare modificări, în cazul televizării partidelor.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore