Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Leii” nu au reuşit cadoul pentru aniversarea lui Petricevic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

BC Timişoara a pierdut astăzi în etapa a a XVI-a a Ligii Naţionale, la Ploieşti împotriva celor de la CSU Asesoft. Elevii lui Dragan Petricevic au vrut să-i facă acestuia cel mai frumos cadou la împlinirea a 45 de ani, celebraţi, chiar astăzi de „Coach”, însă nu le-a ieşit pe final.

Campionii au început perfect partida şi şi-au adjudecat primul sfert cu 22-17, însă timişorenii nu au reuşit să se apropie decât la un singur punct până la pauza mare, scorul sfertului doi fiind 14-15, tabela indicând, la intrarea la cabine, 36-32.

Alb-violeţii şi-au revenit în mitanul secund, când, la finalul celui de-al treilea sfert, pe care elevii lui Petricevic l-au tranşat în favoare lor cu scorul de 20-13, tabela indica 49-52 în favoarea echipei din Banat. „Leii” au luptat, însă nu au putut păstra rezultatul în favoarea lor până la finalul celor 40 de minute, astfel scorul după timpul regulamentar indica 66-66.

Prima repriză din prelungiri nu aducea altceva decât egalitatea de la finalul celor 40 de minute, scorul acesteia fiind 74-74, însă a doua repriză de prelungiri le-a aparţinut gazdelor, campionii reuşind să o câştige cu 10-8 şi implicit să-şi adjudece toate punctele puse în joc, după ce meciul s-a încheiat cu scorul de 84-82.

Cel mai bun de pe teren a fost Zlatko Jovanovic, căpitanul reuşind 19 puncte, urmat de Fenn şi Gacesa cu câte 17 reuşite, apoi Conley – 11, Lee – 10, Andrei – 6 şi Radulovic – 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150 de ani de la prima...

Baschet SCM Timisoara, in fata ultimului joc din Top 6, la Craiova

Faza ”Top 6” a Ligii Naționale de baschet masculin se încheie pentru Baschet SCM...