Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150 de ani de la prima cursă a tramvaiului tras de cai de pe actualul teritoriu al României. Cu această ocazie, biletele de călătorie cu mijloacele de transport în comun au un nou logo.

STPT se pregătește de sărbătoare. Pe data de 8 iulie 2019, societatea care asigură transportul în comun din Timișoara aniversează 150 de ani de la introducerea în capitala Banatului a primei curse cu tramvaiul tras de cai, motiv pentru a modificat ”disign-ul” biletelor de călătorie. ”Orașul nostru aniversează, anul acesta, în data de 8 iulie, 150 de ani de când a avut loc prima cursă cu tramvaiul tras de cai, de pe actualul teritoriu al României. Începând de astăzi, 28 mai 2019, titlurile de călătorie au un nou logo, acesta marcând premiera din 8 iulie 1869”, explică reprezentanții STPT, care au pus la dispoziția călătorilor și o imagine (foto, jos) cu noua înfățișare a titlurilor de călătorie ”pe hârtie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare