Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPresedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu renunțe la votul lor din cauza proastei organizări a alegerilor europarlamentare și pentru Referendumul pentru justiție. Oamenii sunt nevoiți să stea ore în șir la cozi interminabile, mai ales în afara țării.

Alegerile europarlamentare și pentru Referendumul pentru justiție fac ca mii de români să aștepte la cozi, atât ăn țară, dar mai ales în afara granițelor României pentru a vota. La ora redactării acestui material (17:00), conform Biroului Electoral Central, au votat peste 35% dintre cetățenii cu drept de vot la nivel național, însă cozile îi împiedică, ori îi descumpănesc pe mulți dintre cei care intenționează să voteze.

Din acest motiv, Klaus Iohannis a solicitat autorităților responsabile vu organizarea alegerilor să găsească soluții pentru prelungirea programului secțiilor de votare, acolo unde este cazul. ”Dragi români, oriunde ați vota, în orice oraș al lumii sau în orice sat din România, nimeni nu vă poate bloca dreptul la vot! Vă rog, nu vă pierdeți răbdarea, nu renunțați la votul dumneavoastră din cauza unui guvern incompetent, care vă obligă să stați la cozi uriașe pentru a vă exercita un drept constituțional. Vă mulțumesc pentru că vreți să faceți o Românie mai bună! Solicit autorităților responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească de urgență soluțiile astfel încât toți românii să poată vota astăzi!”, a transmis președintele României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare