Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat pe pagina sa de Facebook o ”aroganță” la adresa președintelui Camerei Deputaților și a Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, condamnat penal. Prin imaginea postată, timișoreanul cheamă românii la vot pentru alegerile europarlamentare și, mai ales, pentru referendum.

Timișoreanul Virgil Ianțu, fost prezentator al celebrului format ”Vrei să fii milionar?” (în trecut, ”Vrei să fii miliardar?”), a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o imagine prin care îndeamnă românii să iasă la vot. Imaginea, editată, în arată față în față chiar pe celebrul prezentator timișorean și Liviu Dragnea, președintele condamnat penal al PSD, dar și al Camerei Deputaților. Fotografia pare dintr-o emisiune ”Vrei să fii milionar?”, în care Virgil Ianțu i-ar adresa ”concurentului Dragnea” întrebarea pe care românii o vor regăsi, duminică, pe unul dintre buletinele de vot pentru refenrendum: ”Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”. Conform celor patru variante disponibile, ”concurentul Dragnea” poate răspunde numai cu ”DA”, indiferent de varianta aleasă, moment în care, liderul PSD se întreabă: ”Și eu acum ce fac?”, Ianțu ”atrăgându-i atenția” că nu mai are nici o variantă ajutătoare.

Deși este angajat al televiziunii publice, acolo unde prezintă formatul ”câștigă România”, tot o emisiune-concurs de cunoștințe generale, prezentatorul tv a postat și textul: ”Când nu mai poți face cu nimeni 50/50, nu mai poți întreba nici publicul că s-a prins cine ești și nici nu mai poți suna un prieten, abia atunci câștigă România! Ne vedem duminică! #voteaza! #nuvreausaplecdintara”.

Cand nu mai poti face cu nimeni 50/50, nu mai poti intreba nici publicul ca s-a prins cine esti si nici nu mai poti suna…

Publicată de Virgil Iantu pe Vineri, 24 mai 2019

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.