Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

- Advertisement -

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat pe pagina sa de Facebook o ”aroganță” la adresa președintelui Camerei Deputaților și a Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, condamnat penal. Prin imaginea postată, timișoreanul cheamă românii la vot pentru alegerile europarlamentare și, mai ales, pentru referendum.

Timișoreanul Virgil Ianțu, fost prezentator al celebrului format ”Vrei să fii milionar?” (în trecut, ”Vrei să fii miliardar?”), a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o imagine prin care îndeamnă românii să iasă la vot. Imaginea, editată, în arată față în față chiar pe celebrul prezentator timișorean și Liviu Dragnea, președintele condamnat penal al PSD, dar și al Camerei Deputaților. Fotografia pare dintr-o emisiune ”Vrei să fii milionar?”, în care Virgil Ianțu i-ar adresa ”concurentului Dragnea” întrebarea pe care românii o vor regăsi, duminică, pe unul dintre buletinele de vot pentru refenrendum: ”Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”. Conform celor patru variante disponibile, ”concurentul Dragnea” poate răspunde numai cu ”DA”, indiferent de varianta aleasă, moment în care, liderul PSD se întreabă: ”Și eu acum ce fac?”, Ianțu ”atrăgându-i atenția” că nu mai are nici o variantă ajutătoare.

Deși este angajat al televiziunii publice, acolo unde prezintă formatul ”câștigă România”, tot o emisiune-concurs de cunoștințe generale, prezentatorul tv a postat și textul: ”Când nu mai poți face cu nimeni 50/50, nu mai poți întreba nici publicul că s-a prins cine ești și nici nu mai poți suna un prieten, abia atunci câștigă România! Ne vedem duminică! #voteaza! #nuvreausaplecdintara”.

Cand nu mai poti face cu nimeni 50/50, nu mai poti intreba nici publicul ca s-a prins cine esti si nici nu mai poti suna…

Publicată de Virgil Iantu pe Vineri, 24 mai 2019

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Alianțe electorale pentru primăriile din Șag și Moșnița Nouă

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în...

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img