Transfer aeroport
7.9 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se pot bucura de o alternativă smart de transport ecologic, una care face concurență Societății de Transport Public Timișoara (STPT), care pune la dispoziția abonaților săi aceleași mijloace de deplasare, dar nu contra-cost.

Start-up-ul românesc FLOW se extinde în Timișoara, al treilea oraș după București și Cluj-Napoca în care serviciul este prezent. Ultilizatorii FLOW au posibilitatea închirierii de trotinete electrice prin intermediul unei aplicații mobile.

Trotinete electrice FLOW

”Ne cerem scuze că am ajuns cu 135 ani mai târziu, în primul oraș din Europa în care electricitatea a fost folosită pentru iluminat public. Timișoara este un oraș smart și foarte primitor și ne bucurăm că am avut multă deschidere din partea autorităților. În prezent am dat startul cu trei dock-uri de încărcare, urmând să creștem numărul acestora în următoarele zile. Nu ne oprim aici și intenționăm să avem peste 100 de astfel de stații în Cluj și Timișoara. De asemenea, cu această ocazie vrem să anunțăm și parteneriatul cu eGO. Trotinetele noastre vor fi disponibile în zilele următoare și prin intermediul acestei aplicații, care oferă un serviciu de car sharing 100% electric. Scopul nostru este ca în următoarele luni să unificăm aceste servicii într-un singur sistem integrat de ride sharing smart și eco”, a declarat Bogdan Enoiu, fondatorul start-up-ului FLOW.

Închirierea trotinetelor presupune un procedeu foarte simplu. Cei care își doresc să folosească acest serviciu trebuie să descarce aplicația FLOW, disponibilă pe IoS și Android, și să își facă un cont. După identificarea trotinetei pe care vor să o foloseasca, pot da start la cursă scanând codul inscripționat pe aceasta. Utilizatorii care parchează trotineta în dock-ul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de ”free FLOW”, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual.

Tariful este același ca în București și Cluj, 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii pot opta pentru patru alternative de pachete, fiecare dintre ele venind cu BONUS la achiziționare de până la 50 de lei.

Pe lânga ușurință în deplasare, rapiditate, autonomie și economisirea timpului petrecut în trafic, trotinetele electrice FLOW reprezintă un mijloc de transport recreativ si o alternativă nepoluantă de deplasare.

Utilizarea trotinetelor electrice puse la dispoziția timișorenilor și nu numai de către STPT este gratuită, însă sistemul are numai 25 de trotinete și trei stații la acest moment, municipalitatea de pe Bega anunțând că numărul acestora urmând să crească în perioada următoare.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,689FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Copacul Breslelor, file din poveşti

O simplă plimbare într-o zi însorită pe străzile oraşului de pe Bega se poate transforma, cu puţină imaginaţie, într-o...