ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se pot bucura de o alternativă smart de transport ecologic, una care face concurență Societății de Transport Public Timișoara (STPT), care pune la dispoziția abonaților săi aceleași mijloace de deplasare, dar nu contra-cost.

Start-up-ul românesc FLOW se extinde în Timișoara, al treilea oraș după București și Cluj-Napoca în care serviciul este prezent. Ultilizatorii FLOW au posibilitatea închirierii de trotinete electrice prin intermediul unei aplicații mobile.

”Ne cerem scuze că am ajuns cu 135 ani mai târziu, în primul oraș din Europa în care electricitatea a fost folosită pentru iluminat public. Timișoara este un oraș smart și foarte primitor și ne bucurăm că am avut multă deschidere din partea autorităților. În prezent am dat startul cu trei dock-uri de încărcare, urmând să creștem numărul acestora în următoarele zile. Nu ne oprim aici și intenționăm să avem peste 100 de astfel de stații în Cluj și Timișoara. De asemenea, cu această ocazie vrem să anunțăm și parteneriatul cu eGO. Trotinetele noastre vor fi disponibile în zilele următoare și prin intermediul acestei aplicații, care oferă un serviciu de car sharing 100% electric. Scopul nostru este ca în următoarele luni să unificăm aceste servicii într-un singur sistem integrat de ride sharing smart și eco”, a declarat Bogdan Enoiu, fondatorul start-up-ului FLOW.

Închirierea trotinetelor presupune un procedeu foarte simplu. Cei care își doresc să folosească acest serviciu trebuie să descarce aplicația FLOW, disponibilă pe IoS și Android, și să își facă un cont. După identificarea trotinetei pe care vor să o foloseasca, pot da start la cursă scanând codul inscripționat pe aceasta. Utilizatorii care parchează trotineta în dock-ul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de ”free FLOW”, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual.

Tariful este același ca în București și Cluj, 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii pot opta pentru patru alternative de pachete, fiecare dintre ele venind cu BONUS la achiziționare de până la 50 de lei.

Pe lânga ușurință în deplasare, rapiditate, autonomie și economisirea timpului petrecut în trafic, trotinetele electrice FLOW reprezintă un mijloc de transport recreativ si o alternativă nepoluantă de deplasare.

Utilizarea trotinetelor electrice puse la dispoziția timișorenilor și nu numai de către STPT este gratuită, însă sistemul are numai 25 de trotinete și trei stații la acest moment, municipalitatea de pe Bega anunțând că numărul acestora urmând să crească în perioada următoare.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore