Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTudor de la Fly Project, OPERAT de urgență. Deși a RISCAT, a...

Tudor de la Fly Project, OPERAT de urgență. Deși a RISCAT, a preferat România în locul altei țări

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Înaintea concertului pe care trebuia să îl susţină la Palatul Kremlin, Tudor a început să aibă dureri foarte puternice, dar a rezistat pe tot parcursul show-ului, reuşind să rămână pe scenă până la sfârşit. Apoi, Tudor a fost preluat şi dus direct în serviciul de urgenţă la unul dintre spitalele din Moscova.

După investigaţii amănunţite, medicii ruşi au descoperit că este obligatoriu să fie operat de urgenţă de apenidicită, pentru a nu i se pune viaţa în pericol. Tudor a optat ca, indiferent de riscurile foarte mari care i-au fost explicate, să revină în ţară şi să se opereze în Bucureşti, într-un spital din ţară, în care să fie pe mâna medicilor romani, în care are foarte mare încredere. Astfel, artistul a plecat cu primul avion către România, unde a suferit intervenţia şi acum este în afara oricărui pericol.

Din cauza acestei probleme de sănătate, trupa Fly Project nu a mai putut ajunge la un concert din România, fixat pentru începutul acestei săptămâni. Băieții își vor relua activitatea cât de curând posibil, după recuperarea lui Tudor, însă din păcate vor fi afectate şi alte evenimente din agenda trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....