Tudor-Ionescu-FLY-PROJECT

Înaintea concertului pe care trebuia să îl susţină la Palatul Kremlin, Tudor a început să aibă dureri foarte puternice, dar a rezistat pe tot parcursul show-ului, reuşind să rămână pe scenă până la sfârşit. Apoi, Tudor a fost preluat şi dus direct în serviciul de urgenţă la unul dintre spitalele din Moscova.

După investigaţii amănunţite, medicii ruşi au descoperit că este obligatoriu să fie operat de urgenţă de apenidicită, pentru a nu i se pune viaţa în pericol. Tudor a optat ca, indiferent de riscurile foarte mari care i-au fost explicate, să revină în ţară şi să se opereze în Bucureşti, într-un spital din ţară, în care să fie pe mâna medicilor romani, în care are foarte mare încredere. Astfel, artistul a plecat cu primul avion către România, unde a suferit intervenţia şi acum este în afara oricărui pericol.

Din cauza acestei probleme de sănătate, trupa Fly Project nu a mai putut ajunge la un concert din România, fixat pentru începutul acestei săptămâni. Băieții își vor relua activitatea cât de curând posibil, după recuperarea lui Tudor, însă din păcate vor fi afectate şi alte evenimente din agenda trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here