AcasăStiriSocialContrabandişti reţinuţi cu FOCURI DE ARMĂ de poliţiştii de frontieră, la Jamu...

Contrabandişti reţinuţi cu FOCURI DE ARMĂ de poliţiştii de frontieră, la Jamu Mare VIDEO

În această dimineaţă, începând cu ora 7:00, în baza datelor şi informaţiilor existente la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, oamenii legii din cadrul acestei structuri, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul I.T.P.F. Timişoara, au desfăşurat o acţiune operativă, pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale pe raza localităţii de frontieră Jamu Mare, din judeţul Timiş.
Oamenii legii au monitorizat mai multe persoane de sex masculin care au transportat colete voluminoase de la frontiera cu Serbia, pe care le-au încărcat într-un autovehicul Mitsubishi, ulterior deplasându-se spre interiorul localităţii. Imediat s-a declanşat acţiunea de oprire a mijlocului de transport şi de reţinere a persoanelor în cauză, concomitent fiind anunţate şi autorităţile de frontiera sârbe despre eveniment.

La somaţiile efectuate de poliţiştii de frontieră prin voce, şoferul autoturismului nu a oprit, motiv pentru care polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical. În acel moment, persoanele în cauză au abandonat maşina şi au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin. În urma acţiunii au fost reţinuţi trei bărbaţi, un cetăţean român şi doi sârbi, care au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În autoturismul abandonat, cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, poliţiştii de frontieră au descoperit 6.500 de pachete cu ţigarete, marca Marble, de provenienţă sârbească. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră sârbi au informat că au depistat pe teritoriul Serbiei un alt autoturism în care se aflau 7.000 de pachete cu ţigarete asemănătoare celor depistate şi confiscate pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră români continuă cercetările împreună cu poliţiştii de frontieră sârbi, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente