Contrabandişti reţinuţi cu FOCURI DE ARMĂ de poliţiştii de frontieră, la Jamu Mare VIDEO

- Advertisement -

În această dimineaţă, începând cu ora 7:00, în baza datelor şi informaţiilor existente la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, oamenii legii din cadrul acestei structuri, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul I.T.P.F. Timişoara, au desfăşurat o acţiune operativă, pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale pe raza localităţii de frontieră Jamu Mare, din judeţul Timiş.
Oamenii legii au monitorizat mai multe persoane de sex masculin care au transportat colete voluminoase de la frontiera cu Serbia, pe care le-au încărcat într-un autovehicul Mitsubishi, ulterior deplasându-se spre interiorul localităţii. Imediat s-a declanşat acţiunea de oprire a mijlocului de transport şi de reţinere a persoanelor în cauză, concomitent fiind anunţate şi autorităţile de frontiera sârbe despre eveniment.

La somaţiile efectuate de poliţiştii de frontieră prin voce, şoferul autoturismului nu a oprit, motiv pentru care polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical. În acel moment, persoanele în cauză au abandonat maşina şi au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin. În urma acţiunii au fost reţinuţi trei bărbaţi, un cetăţean român şi doi sârbi, care au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În autoturismul abandonat, cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, poliţiştii de frontieră au descoperit 6.500 de pachete cu ţigarete, marca Marble, de provenienţă sârbească. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră sârbi au informat că au depistat pe teritoriul Serbiei un alt autoturism în care se aflau 7.000 de pachete cu ţigarete asemănătoare celor depistate şi confiscate pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră români continuă cercetările împreună cu poliţiştii de frontieră sârbi, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bxYKLenpfrA&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră...

Trei cetateni din Nepal, prinsi la Jimbolia inainte sa treaca frontiera ILEGAL

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră...

Ce mai gasesc jandarmii prin pietele din Timisoara? Parfumuri contrafacute si tigari de contrabanda

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat, în...

Din aceeași categorie

Categorii Populare