ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat din Tormac a fost prins de poliţişti cu maşina ticsită cu ţigări de contrabandă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 17 februarie 2014, în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Judeţean 692, în localitatea Moşniţa Nouă. La un control de rutină poliţiştii au constatat că şoferul P. Nicolae, de 53 de ani, din localitatea Tormac, transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoturismului se aflau 6.000 de ţigarete de contrabandă, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în timp ce şoferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă în formă asimilată”.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore