Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoreanul Adrian Haiduc face furori peste Ocean. A vândut o eşarfă preţioasă la cea mai tare expoziţie de bijuterii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La acest eveniment, Adrian Haiduc a prezentat o eşarfă realizata din turquoise mosaic, seed beads şi cristale care i-a impresionat pe reprezentanţii institutelor de gemologie din Statele Unite şi Canada. Mai mult, preţioasa eşarfă care măsoară 1,5 metri a fost scoasă la licitaţie şi a fost cumparată de către o multimilionară din statul american Carolina de Nord.

„Este unul dintre cele mai importante evenimente la care particip aici, în Statele Unite. Calitatea şi unicitatea sunt foarte apreciate, iar eu m-am simţit extraordinar reprezentând România. Banii pe eşarfa vor fi donaţi în scop caritabil de către Institutul American de Gemologie”, a declarat Haiduc, care, el însuşi a avut o apariţie de senzaţie la eveniment. Excentricul desiger a purtat o pălărie realizată din fire de cupru, croşet de seed beads, perle keishi, hematit şi cristale colorate de quartz. Aceasta a fost accesorizată cu caşcaval-brânză, roşii cherry, şi s-a dovedit a fi punctul de atracţie al evenimentului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore