Nicolae Robu: USD ar trebui să se numească USV-Uniunea Socială Voiculescu

- Advertisement -

Dacă e să ne luăm după evenimentele din ultmele zile, Uniunea Social Liberală nu pare să mai aibă multe zile de trăit, anuminte evenimente fiind pietre de moară pentru o relație pe linia de plutire: constituirea USD, votul pentru ridicarea imunității lui  Vlad Cosma, etc. Nici liderii regionali, de pe ambele baricade, nu se abțin de la atacuri și acuze.

Astăzi, edilul Timișoarei a pus o întrebare neobișnuită timișorenilor care îl urmăresc. În fapt, îi întreabă, pe cei care doresc să voteze, dacă sunt de acord că Dan Voiculescu este omul din umbră care controlează USD.

„Recent, PSD și două partide remorcă -UNPR și PC- au decis să încalce protocolul USL, care interzice partidelor din USL să creeze alte alianțe electorale, creînd structura USD. Dacă tot au făcut acest lucru -probabil la ideea lui Voiculescu-, nu credeți că era mai potrivită denumirea Uniunea Socială Voiculescu, USV ? Daca DA, clicuiți Like. Dacă nu, postați textul „NU” scrie edilul pe Facebook.

Postarea de azi vine ca o completare la declarația edilului de săptămâna trecută, atunci când, într-o conferință de presă, îl numea pe Dan Voiculescu „păpușar”

„PC ce legitimatate are? Cea dată de Dan Vociulescu? Pe mine mă deranjează când vad un personaj care nu are o funcție asumată, ci stă în spatele cortinei și se crede deasupra de orice lege si ghidează oamenii ca niște păpuși. O astfel de abordare nu este sănatoasă. Când personaje care ajung să aibă averi si ajung deasupra legii se află la conducere, nu putem vorbi de un climat politic sănătos.” spunea Robu atunci.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare