Se „meştereşte”, din nou, la infrastructura timişoreană. Trei pasaje vor fi extinse

Date:

Edilul timişorean susţine că „Timișoara este prea mult rămasă în urmă, trebuie să mergem pe front larg”, din acest motiv planul de reabilitare al pasajelor a pornit simultan cu restul modificărilor şi lucrărilor întreprinse în oraş.

Promisă încă de pe perioada campaniei electorale de anul trecut a lui Nicolae Robu, lucrările pentru lărgirea pasajelor au stagnat la stadiul de studiu de fezabilitate realizat de fosta administraţie Ciuhandu.

Primarul timsorean anunţă că analizele de realizabilitatea a proiectului au fost finalizate şi prevăd soluţii disponibile pentru realizarea lucrărilor..Aceste studii ajung la suma de 18.000 de euro şi au fost realizate de o firmă din Iaşi. „Contractarea prin licitaţie s-a făcut pentru toate cele trei: studii de fezabilitate, proiect tehnic şi detalii de execuţie. Trebuie doar să se dea undă verde pentru a se merge mai departe. Desigur, consiliul local nu are niciun motiv să nu dea undă verde, pentru că sunt extrem de importante toate cele trei lucrări. Se vor asigura astfel premisele ca la primăvară să organizăm licitaţia şi apoi să începem lucrările în ordinea în care vom vrea la vremea respectivă. Noi vom fi pregătiţi cu toate cele trei subpasaje deodată”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare