Se deschide ”sezonul estival” pe lacul Ghioroc

- Advertisement -
Consiliul Județean Arad și Primăria Comunei Ghioroc au anunțat că ”litoralului arădean” de la Ghioroc se deschide peste mai puțin de două săptămâni.

Deschiderea oficială este programată pe 1 mai, însă terasele vor fi disponibile pentru clienți începând cu data de 27 aprilie. Campingul se va deschide începând din 2 mai. Primăria Ghioroc a dat startul pregătirilor încă de la începutul lunii aprilie. ”Am început montarea iluminatului ornamental, a umbreluțelor, a locurilor de joacă pentru copii și a campingului. Până la deschidere, vom aduce și palmierii pe plajă și vom mai împrospăta nisipul”, a declarat primarul comunei, Corneliu Popi-Morodan. Acesta a subliniat că lucrările la extinderea plajei sunt în grafic și, așa cum a promis, ele se vor finaliza până la 1 iunie 2019. Aceste lucrări vor conduce la extinderea plajei cu peste 3.500 de metri pătrați.

”Am insistat să dezvoltăm această zonă a județului Arad, deoarece are un potențial turistic foarte mare. Am promis că investițiile vor continua, pentru ca Ghiorocul să devină o stațiune care să atragă zeci de mii de turiști din toată țara. Sunt încântat că eforturile noastre s-au materializat într-un proiect iubit și apreciat și sunt convins că Plaja Ghioroc are un viitor frumos”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Sezonul estival va aduce noutăți. ”Cu sprijinul Consiliului Județean Arad vom începe în curând lucrările la construirea a încă cinci căbănuțe în camping cu o capacitate de 20 de locuri de cazare care se vor adăuga la cele 28 de locuri care deja sunt funcționale. Prețul pentru închirierea căsuțelor este de 100 lei/cameră/noapte. Fiecare cameră are două paturi de o persoană, baie proprie, dulap, măsuță și terasă în față”, a mai precizat Corneliu Popi-Morodan.

Autoritățile locale și Consiliul Județean sunt optimiste în ceea ce privește numărul vizitatorilor care vor alege Ghioroc ca destinație de vară. ”Suntem în linie dreaptă și cu pregătirile pentru un nou sezon de Ghioroc Summer Fest, o ediție cu mai multe noutăți despre care vă vom spune la momentul potrivit. Avem premisele pentru un sezon și mai bun ca anul trecut, așteptând pe Plaja Lacului Ghioroc peste 100.000 de turiști”, a completat președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

Se deschide ”sezonul estival” pe lacul Ghioroc 1

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de...

Ghizii de turism din Timisoara si Arad, la ”specializare” in Mako

Weekend-ul recent încheiat a fost o perioadă interesantă pentru...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat...

Filmul de Oscar ”Roma”, in premiera nationala la UPT. Intrarea libera!

În urmă cu o lună, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img