Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriClaudiu Belu, unul dintre "frumoşii" de la Poli: "Nu mai ies în...

Claudiu Belu, unul dintre „frumoşii” de la Poli: „Nu mai ies în club. Fetele noastre sunt penibile”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti de la Poli Timişoara, în lumea mondenă din România, Claudiu Belu-Iordache a ieşit seara trecută în club, cu prietenii, la insistenţele acestora, deşi fundaşul alb-negrilor îşi spusese că renunţă la acest obicei. Odată ajuns în clubul Heaven din Timişoara, acesta s-a „îngrozit” de ce-a descoperit în „Raiul timmişorenilor”. „Am zis ca nu mai ies în club… La insistenţa prieteniilor am ieşit şi de această dată şi regret nespus… Ce am văzut în seara asta în raiul timişorenilor nu mai vreau să văd cât trăiesc şi aici nu mă refer la club, chiar dacă muzica este de acum 2-3 ani…” a scris Belu pe Facebook.

Fetele noastre nu-s „fruncea”

Fotbalistul se arată indignat de comportamentul fetelor care frecventează cluburile din oraş, „fomistele” – cum le numeşte polistul – stând toată noapte la un pahar de vodcă făcând cu ochiul „frumoşilor cu burtă”, fotbalistul scoţând în evidenţă faptul că fetele din cluburi sunt materialiste.

„Mă refer la fetele noastre pur şi simplu penibile. Îmi pare rău dar chiar nu-i Banatul fruncea. Ne fac de râs fomistele astea ce stau pe un pahar de votcă toată noaptea şi se simt obligate să le zâmbească „frumoşilor” cu burtă şi mai ales să le danseze… :)). Păcat, păcat… De azi nu mai ies în cluburi din cauza fomistelor! Vreţi fomiste? Mergeti la supermarket, cumpăraţi o sticlă de votcă, dar aveţi grijă să fie de „firmă” şi veţi avea la domnişoare câte vreţi… :)))! Au preţul pe umăr majoritatea. În timpul zilei se dau mari doamne chiar dacă atunci când vorbesc le duhneşte gura a votcă de aseară din club… Nu ştiu dacă am vreo şansă să îmi găsesc o iubită normală :))))” a scris Claudiu Belu, supărat, pe celebra reţea de socializare.

Claudiu Belu-Iordache a devenit extrem de cunoscut în lumea mondenă din România, după ce a avut o relaţie cu Mădălina Pamfile, una dintre cele mai sexy prezenţe din peisajul monden autohton, dar şi una dintre vedetele celebrei reviste pentru bărbaţi Playboy.

2 COMENTARII

  1. @Marius, partea cu „Nu ştiu dacă am vreo şansă să îmi găsesc o iubită normală :))))” e pura bascalie, chiar nu vezi rasul lung din final? Dar tu presupun ca faci parte dintr-o cu totul alta „elita”, dupa exeplul pe care-l dai… in fine… nu inteleg ce e asa penibil…

  2. Vodka nu are miros. Iar daca te plangi ca nu-ti gasesti prietena (cuminte si cu cap) in clubul heaven esti penibil. E ca si cum ai merge in lepa brena si te-ai plange ca pun manele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare