Denumit de presa din Timișoara în 2009, cel mai tânăr manager de modele din țară, Bogdan Pătruică,cunoscut de presa naționala ca întemeietorul primului cimitir virtual din Romania, unul din apropiații designerului Adrian Haiduc și nu în ultimul rând printre cei mai cunoscuţi burlaci ai vestului, este gata şi el să spună „adio” vieţii de celibatar.Tânărul impresar de manechine (26 de ani) s-a îndrăgostit lulea de una din modelele agenției ce o conduce, pe care vrea s-o ia de nevastă.

Încantat de ideea de a fi nas, excentricul designer a declarat: „Nu s-a stabilit încă data căsătoriei, dar am convenit că noi suntem naşii lui Bogdan. Mireasa este o fată extraordinară! Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta, pentru că vreau să îi las pe ei să o facă” 

Ahh!„Eu sunt naşa bună pentru oameni de calitate. Pe curvarul ăla nu îl nășesc! Are agenție, hai să fim serioși, cât credeți că va ține relația lor?! Curând se vor destrăbăla din nou prin limuzine… Iarba rea nu piere..”  – a declarat Isabel Haiduc.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.