Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ADRIAN HAIDUC NAȘ DE CUNUNIE?! HAIDUC: Voi fi nănaș! IZABEL: Eu pe curvarul ăla nu îl nășesc!!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Denumit de presa din Timișoara în 2009, cel mai tânăr manager de modele din țară, Bogdan Pătruică,cunoscut de presa naționala ca întemeietorul primului cimitir virtual din Romania, unul din apropiații designerului Adrian Haiduc și nu în ultimul rând printre cei mai cunoscuţi burlaci ai vestului, este gata şi el să spună „adio” vieţii de celibatar.Tânărul impresar de manechine (26 de ani) s-a îndrăgostit lulea de una din modelele agenției ce o conduce, pe care vrea s-o ia de nevastă.

Încantat de ideea de a fi nas, excentricul designer a declarat: „Nu s-a stabilit încă data căsătoriei, dar am convenit că noi suntem naşii lui Bogdan. Mireasa este o fată extraordinară! Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta, pentru că vreau să îi las pe ei să o facă” 

„Eu sunt naşa bună pentru oameni de calitate. Pe curvarul ăla nu îl nășesc! Are agenție, hai să fim serioși, cât credeți că va ține relația lor?! Curând se vor destrăbăla din nou prin limuzine… Iarba rea nu piere..”  – a declarat Isabel Haiduc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare