Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Florin Salam şi „făina”. Hopa! A venit D.I.I.C.O.T.-ul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Nenoricire în lumea devoratorilor de manele, unul dintre „greii” genului muzical precum şi membrii trupei sale s-au încurcat cu stupefiante dând nas în nas cu poliţiştii din cadrul DIICOT. Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri (vorba vine, ce poate fi mai bun decât un manelist sub influenţa drogurilor?) însa acesta susţine că totul a pornit din „străfundul sufletului său”, îndurerat după moartea soţiei.

Conform surselor, interpretul manelist îşi procură „dozele de făină” de la unul dintre membrii trupei sale. În apărarea sa, domnul Salam a mai marturist că a fost audiat ca şi martor, „Am fost la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii” iar mai apoi, „Eu n-am făcut rău nimănui. Fac ce vreau cu viaţa mea.” Într-adevăr, dreptate grăieşte însa atâta timp cât fiecare face ce vrea cu viaţa sa, dacă „se sare calul”, există şi consecinţe.

Florin Salam este acuzat oficial pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu iar dacă ancheta îl va găsi vinovat, „nebunia lui Salam” riscă să se desfăşoare la „mititica” pe o perioadă cuprinsă între doi şi cinci ani. Tovarăşul său de trupă, Dan Chitaristu, este predispus la o pedeapsă mult mai mare, acesta este suspectat că fiind „negustorul de prafuri”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare