Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV Campionul Cazacu, la revenirea în ţară: „Puteam să termin pe 10, dar mi-am dorit locul 1 ca să nu las loc de comentarii”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Duminică, 13 octombrie 2013, a avut loc în Ungaria, pe circuitul Pannonia Ring, ultima etapă a Romanian Superbike, Cazacu plecând din pole-position pentru un nou titlu de campion.

La doar 24 de ore de la revenirea pe pământ românesc, după ce ieri a câştigat etapa de Romanian Superbike şi implicit titlul de campion naţional, timişoreanul Cătălin Cazacu se bucură de noul titlu obţinut şi a dorit să dezvăluie cititorilor noştri câteva secrete ale zilei de ieri.

„Am plecat de pe locul întâi, însă datorită circumstanţelor, după primul viraj am ajuns până pe poziţia a şaptea. Am tras cât de tare am putut şi de mine şi de motor până am ajuns pe locul doi, chiar în spatele contracandidatului meu, Ionuţ Mistode, după care, în ultima tură, am reuşit să îl depăşesc şi implicit să ajung primul la linia de finish, asta deşi toată chipa îmi făcea semne de pe margine să o las moale ca nu am nevoie să termin în frunte. Necesarul meu era de doar cinci puncte pentru a deveni campion, dar mi-am dorit victoria tocmai pentru a nu mai lăsa loc de comentarii” a spus Cazacu la revenirea în Timişoara, în exclusivitate pentru Vocea Timişului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore