Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXCLUSIV Campionul Cazacu, la revenirea în ţară: „Puteam să termin pe 10, dar mi-am dorit locul 1 ca să nu las loc de comentarii”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 13 octombrie 2013, a avut loc în Ungaria, pe circuitul Pannonia Ring, ultima etapă a Romanian Superbike, Cazacu plecând din pole-position pentru un nou titlu de campion.

La doar 24 de ore de la revenirea pe pământ românesc, după ce ieri a câştigat etapa de Romanian Superbike şi implicit titlul de campion naţional, timişoreanul Cătălin Cazacu se bucură de noul titlu obţinut şi a dorit să dezvăluie cititorilor noştri câteva secrete ale zilei de ieri.

„Am plecat de pe locul întâi, însă datorită circumstanţelor, după primul viraj am ajuns până pe poziţia a şaptea. Am tras cât de tare am putut şi de mine şi de motor până am ajuns pe locul doi, chiar în spatele contracandidatului meu, Ionuţ Mistode, după care, în ultima tură, am reuşit să îl depăşesc şi implicit să ajung primul la linia de finish, asta deşi toată chipa îmi făcea semne de pe margine să o las moale ca nu am nevoie să termin în frunte. Necesarul meu era de doar cinci puncte pentru a deveni campion, dar mi-am dorit victoria tocmai pentru a nu mai lăsa loc de comentarii” a spus Cazacu la revenirea în Timişoara, în exclusivitate pentru Vocea Timişului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timisoreanul Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, cu ”Vulturii de noapte”

Emisiunea ”Vulturii de noapte” prezentată de timișoreanul Cătălin Cazacu și de Victor Slav, alături...

Lucian Miron, legitimat la CSU UVT Timisoara, campion national la sah, in 2019

Cunoscuta expresie - cei din urmă care vor fi cei dintâi, a fost valabilă...

Cinci noi titluri de campion intra in vitrina familiei Pascota, in 2018: Trei obținute de Ionel și două de Patrick

Performanțe onorabile obținute de Ionel și Patrick Pascotă. Dacă ”tatăl” a încheiat sezonul 2018...