Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar o săptămână după ce tatăl, Ionel, câștiga finala Campionatului de Motociclism Viteză la clasa Supersport 600 cc, acum a venit rândul mezinului familiei, care s-a impus la clasa de 50 cc, în finala Campionatului Național de Motociclism Viteză, juniori, pe circuitul Autodrom Titi Aur de lângă București, dar și în finala Campionatului Național de Supermoto.

Patrick Pascotă avea titlul asigurat la clasa 50 cc juniori III chiar de la penultima etapă. În ultima rundă, micul Pascotă a plecat în cursă din pole position, conducând până la sfârșit. Pe locul secund s-a clasat Milan Bartha, iar al treilea a fost Alexandru Neamț, ambii de la Steaua GT București.

„Am fost prezenți la această etapă pe circuitul Autodrom Titi Aur și pot spune că este un traseu de concurs deosebit, care combină tehnica cu viteza. Am rămas plăcut impresionat de cum a primit Titi Aur motociclismul la el acasă. Se vede că este un mare campion și și-a dedicat viața pentru motorsport. Totodată, Patrick a beneficiat de multe sfaturi din partea lui în direcția siguranței rutiere. La un moment dat, a fost protagonistul unor accidente simulate pentru a învăța ce trebuie să faci în diferite momente în care mașina este implicată într-un accident’’, a spus Ionel Pascotă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare