REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

- Advertisement -

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar o săptămână după ce tatăl, Ionel, câștiga finala Campionatului de Motociclism Viteză la clasa Supersport 600 cc, acum a venit rândul mezinului familiei, care s-a impus la clasa de 50 cc, în finala Campionatului Național de Motociclism Viteză, juniori, pe circuitul Autodrom Titi Aur de lângă București, dar și în finala Campionatului Național de Supermoto.

Patrick Pascotă avea titlul asigurat la clasa 50 cc juniori III chiar de la penultima etapă. În ultima rundă, micul Pascotă a plecat în cursă din pole position, conducând până la sfârșit. Pe locul secund s-a clasat Milan Bartha, iar al treilea a fost Alexandru Neamț, ambii de la Steaua GT București.

„Am fost prezenți la această etapă pe circuitul Autodrom Titi Aur și pot spune că este un traseu de concurs deosebit, care combină tehnica cu viteza. Am rămas plăcut impresionat de cum a primit Titi Aur motociclismul la el acasă. Se vede că este un mare campion și și-a dedicat viața pentru motorsport. Totodată, Patrick a beneficiat de multe sfaturi din partea lui în direcția siguranței rutiere. La un moment dat, a fost protagonistul unor accidente simulate pentru a învăța ce trebuie să faci în diferite momente în care mașina este implicată într-un accident’’, a spus Ionel Pascotă.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe...

Lucian Miron, legitimat la CSU UVT Timisoara, campion national la sah, in 2019

Cunoscuta expresie - cei din urmă care vor fi...

Puștiul Patrick Pascotă, într-un „film de Oscar”, la Vama Veche FOTO

La numai opt ani a devenit campion național călcând...

Ionel Pascotă, din nou CAMPION național și al Europei de Est

Circuitul Motor Park din comuna Adâncata (localitate situată aproape...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img