Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe Circuit, etape care au contat și în Campionatul European BMU, s-au desfășurat weekend-ul trecut în Grecia, iar printre concurenți s-au aflat și piloții timișeni Patrick și Ionel Pascotă.

În weekend-ul 22-24 martie 2019, circuitul de la Serres, Grecia, a fost gazda etapelor de debut ale Campionatului Național de Viteză pe Circuit. Așa cum era de așteptat, la startul competiției s-au înscris și cei doi piloți Pascotă, puștiul Patrick și tatăl său, Ionel.

Ionel Pascotă, care participă la clasa 600 cmc Supersport, nu a produs nicio ”surpriză” neplăcută, încheind ambele etape pe prima poziție a clasamentului competiției naționale. Contând și pentru Campionatul European BMU, cele două etape au fost încheiate ”în oglindă” de Ionel Pascotă, pe locul 4, mai având la dispoziție încă opt etape pentru a ”recupera” poziția de lider pe care a avut-o la finalul ediției trecute a ”europeanului” BMU.

Marea surpriză s-a dovedit a fi, din nou, puștiul minune – Patrick Pascotă. La nici 12 ani, Patrick este cea de-a patra generație a familiei Pascotă care ”îmbrățișează” motocicletele sportive, participând, în premieră, la clasa 300 cmc Supersport, aceasta fiind prima lui cursă pe un circuit cu asfalt și prima cursă oficială pe o motocicletă atât de mare, din toate punctele de vedere.

Ei bine, ”fenomenul” Patrick, cel mai mic sportiv din competiție la clasa sa, a încheiat ambele etape ale competiției naționale pe locul 3, în timp ce în Campionatul European BMU a punctat din pozițiile 7 și 8.

”A fost o dublă etapă de vis! Patrick reușește să ne surprindă din nou cu comportamentul său pe circuit. S-a descurcat excepțional și sunt foarte mânderu de el. În cazul meu, lucrurile puteau sta și mai bine, dar competițiile sunt destul de lungi și am timp să recuperez terenul pierdut. Aici mă refer la Campionatul European BMU, acolo unde nu am reușit o clasare așa cum mi-am dorit!”, a explicat Ionel Pascotă la revenirea echipei Pascotă Racing Team în țară.

Cei doi poloți Pascotă mulțumesc fanilor care le sunt alături, fie din postura de spectatori, fie din cea de telespectatori, dar și sponsorilor și autorităților locale și județene, fără de care nu și-ar putea realiza obiectivele îndrăznețe pe care și le fixează la începutul fiecărui sezon competițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Documentarul Pascota – cea mai titrata familie de sportivi din istoria motorsportului romanesc

Cea mai titrată familie din istoria sporturilor cu motor din România, familie care a...

Cinci noi titluri de campion intra in vitrina familiei Pascota, in 2018: Trei obținute de Ionel și două de Patrick

Performanțe onorabile obținute de Ionel și Patrick Pascotă. Dacă ”tatăl” a încheiat sezonul 2018...

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar o săptămână după ce tatăl,...