Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportVIDEO Documentarul Pascota - cea mai titrata familie de sportivi din istoria...

VIDEO Documentarul Pascota – cea mai titrata familie de sportivi din istoria motorsportului romanesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cea mai titrată familie din istoria sporturilor cu motor din România, familie care a cunoscut faima la nivel internațional și locuiește în comuna timișeană Giroc, are parte de un documentar în care sunt ”prezentate” toate cele patru generații Pascotă.

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul despre familia Pascotă prezintă performanțele sportive ale tuturor componenților familiei cu cele mai multe trofee obținute în istoria motociclismului sportiv din țara noastră, de la prima generație – Ioan Ilie și până la cea de-a patra – Patrick.

Urmărind acest film puteți afla cum au arătat primele curse la care primul membru al familiei Pascotă a luat parte și care este diferența dintre cursele finalului anilor ’30, atunci când Ioan Ilie Pascotă (foto, primul de la stânga la dreapta) reușea să participe la prima cursă (1938) și cum au ajuns frații Ionel Pascotă senior și Petru Pascotă (foto, al doilea și al treilea, de la stânga la dreapta) să concureze, până la ”competiția” actuală cu cei doi motocicliști care sunt ahtiați după trofee, Ionel Pascotă junior și Patrick Ionel Pascotă – mezinul familiei (ambii pe partea dreaptă a colajului foto).

De asemenea, în cadrul fillmului, Ionel Psacotă jr. dezăluie ce planuri de viitor are și, mai ales, când are ”de gând” să renunțe la motoclism, asta după ce a ”cules” deja 43 de titluri de campion național, dar și cum ar vrea să facă un ”muzeu al familiei Pascotă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare