Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Documentarul Pascota – cea mai titrata familie de sportivi din istoria motorsportului romanesc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cea mai titrată familie din istoria sporturilor cu motor din România, familie care a cunoscut faima la nivel internațional și locuiește în comuna timișeană Giroc, are parte de un documentar în care sunt ”prezentate” toate cele patru generații Pascotă.

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul despre familia Pascotă prezintă performanțele sportive ale tuturor componenților familiei cu cele mai multe trofee obținute în istoria motociclismului sportiv din țara noastră, de la prima generație – Ioan Ilie și până la cea de-a patra – Patrick.

Urmărind acest film puteți afla cum au arătat primele curse la care primul membru al familiei Pascotă a luat parte și care este diferența dintre cursele finalului anilor ’30, atunci când Ioan Ilie Pascotă (foto, primul de la stânga la dreapta) reușea să participe la prima cursă (1938) și cum au ajuns frații Ionel Pascotă senior și Petru Pascotă (foto, al doilea și al treilea, de la stânga la dreapta) să concureze, până la ”competiția” actuală cu cei doi motocicliști care sunt ahtiați după trofee, Ionel Pascotă junior și Patrick Ionel Pascotă – mezinul familiei (ambii pe partea dreaptă a colajului foto).

De asemenea, în cadrul fillmului, Ionel Psacotă jr. dezăluie ce planuri de viitor are și, mai ales, când are ”de gând” să renunțe la motoclism, asta după ce a ”cules” deja 43 de titluri de campion național, dar și cum ar vrea să facă un ”muzeu al familiei Pascotă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe Circuit, etape care au contat...

Cinci noi titluri de campion intra in vitrina familiei Pascota, in 2018: Trei obținute de Ionel și două de Patrick

Performanțe onorabile obținute de Ionel și Patrick Pascotă. Dacă ”tatăl” a încheiat sezonul 2018...

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar o săptămână după ce tatăl,...