Ionel Pascotă câștigă încă o etapă la Supersport-ul Campionatului Național de Motociclism Viteză

0
1189

Câștigătorul en-titre al clasei Supersport din cadrul Campionatului Național de Motociclism Viteză, giroceanul Ionel Pascotă, a participat weekend-ul trecut la o nouă etapă a competiției interne, pe circuitul ”Motor Park” din comuna Adâncata, aflată aproape de Urziceni.

Chiar dacă temperatura se apropia de 55 de grade Celsius la nivelul circuitului, Pascotă n-a avut dificultăți în obținerea ”pole”-ului la finalul antrenamentelor. Mai mult decât atât, motociclistul clubului Pascotă Racing Team a condus pe toată durata cursei la categoria 600 cmc, reușind să-și adjudece și această etapă, după ce s-a impus în fața lui Emil Draghici de la AMCKart Racing Team și a lui Alexandru Bar, care a reprezentat Lupo Racing Club Timișoara.

”Sunt foarte bucuros de această nouă reușită. Sunt extrem de încântat. Vreau să le mulțumesc toturor celor care mă sprijină, de la sponsori și autoritățile locale până la mecanici și fani, care îmi dovedesc frecvent că sunt alături de mine. Mă susțin din toate punctele de vedere și le sunt recunoscător pentru asta”, a declarat Pascotă la finalul cursei, emoționat de noua sa reușită.

Urmatoarea etapã a ”Naționalului” de Motociclism Viteză a fost programată între 21 și 23 august 2015, competiția urmând să conteze și pentru Campionatul Est-European, acolo unde Pascotă se luptă pentru un nou titlu.

Spune-ţi opinia civilizat!