Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli nu ştie nici acum în ce ligă joacă, dar LPF a...

Poli nu ştie nici acum în ce ligă joacă, dar LPF a stabilit programul competiţional al sezonului 2014-2015

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Comitetul Executiv al FRF a fost aprobat atât programul meciurilor Ligii I cât şi programul noii competiţii ce se înfiinţează în această toamnă – Cupa Ligii.

Etapele programate la finalul săptămânii în Campionatul Naţional al Ligii I se vor disputa la fel ca şi până acum, adică pe durata a patru zile: vineri, sâmbătă, duminică şi luni, iar în ceea ce priveşte etapele intermediare, programul partidelor urmează să fie stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal şi partenerul său media, el urmând să fie comunicat cluburilor în termenul prevăzut de regulamentele în vigoare. Vezi programarea fiecărei etape AICI.

Liga I are şi o necunoscută la acest moment, Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara având pe rol un litigiu al cărui verdict ar putea trimite echipa lui Alexa înapoi în primul eşalon. Poli primeşte astăzi un răspuns de la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, sau cel puţin aşa ar trebui, după ce alb-negrii au contestat dreptul de joc al lui Victor Astafei şi Cristian Sîrghi, urmând ca timişorenii să cîştige (sau nu) partida directă cu gălăţenii, la ”masa verde”.

Întrucât nu se cunoaşte rezultatul acestei acţiuni, Poli are programată reunirea lotului pe data de 30 iunie, după care începe din nou „asaltul” greu al promovării, în situaţia în care FRF decide că moldovenii au jucat „legal” cu cei doi fotbalişti în partida cu elevii lui Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...