Costuri suplimentare și întârzieri de cel puțin 6 luni la noua Sală Polivalentă. Robu este nemulțumit FOTO

- Advertisement -

Edilul Timișoarei s-a arătat nemulțumit de anunțul făcut de firma contractată pentru a executa lucrările la noua Sală Polivalentă, iar, potrivit primarului, vina o poartă chiar proiectanții și executanții: „Stadiul nu e chiar aşa înapoiat, dar noi ne-am fi dorit să se fi lucrat mult mai repede, pentru că noi banii i-am avut la dispoziţie. Aici este nemulţumirea mea. Banii au fost asiguraţi. Din păcate au fost perioade de timp în care ba proiectanţii, ba executanţii nu s-au mobilizat la nivelul aşteptărilor mele. După părerea mea, dacă am avea parte de o mobilizare la maximum a ceea ce pot partenerii implicaţi aici, atunci sala ar putea fi dată în folosinţă până la sfârşitul anului 2014. Este posibil însă să nu se întâmple lucrul acesta, avem foarte multe experienţe negative. În orice caz, în primăvara lui 2015 cu certitudine aici vom participa la evenimente sportive şi artistice”, a declarat edilul.

Mai mult, conform noilor bilanțuri, pentru ca primăria să dea Sala Polivalentă în folosință, municipalitatea va trebui să mai aloce din bugetul local 5 milioane de lei, adică aproximativ 1 milion de euro

„Vom da o altă hotărâre de consiliu local care va prevedea implicarea primăriei şi în partea de dotare la nivelul variantei finale, tot cu 50% am vrea noi, să respectăm această înţelegere în final, ca primăria să aibă 50% din această sală şi Universitatea Politehnica 50%. Asta înseamnă încă circa 5 milioane de lei, încă 1 milion de euro. Trebuie. Dacă vrem să avem ceva trebuie să şi plătim, nu putem să avem pe gratis”, a încheiat primarul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare