Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, la ”pândă” de 1 Mai. În ce zone vor patrula echipajele

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii timişoreni vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă.

Echipajele de jandarmi timişoreni vor executa, atât independent, cât şi în sistem integrat, activităţi de patrulare în zonele aglomerate, în zonele de agrement de la Pădurea Verde, Şag şi Albina, şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

În perioada 1 – 3 mai 2015, jandarmii timişoreni vor participa cu efective, în sprijinul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Hunedoara la Festivalul Tineretului de la Hunedoara şi la sărbătorirea Zilelor Devei, precum şi la rugile bănăţene din localităţile timişene Stanciova şi Călacea. Tot în această perioadă, sâmbătă, 2 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa, meci la care accesul spectatorilor în tribune se va face de la ora 10:00.

”Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să nu încalce normele legale de convieţuire socială, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament sau acţiuni situate în afara cadrului legal sau moral acceptat în societate” a transmis Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...