AcasăStiriSocialJandarmii Grupării Mobile din Timişoara, la ”pândă” de 1 Mai. În ce...

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, la ”pândă” de 1 Mai. În ce zone vor patrula echipajele

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii timişoreni vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă.

Echipajele de jandarmi timişoreni vor executa, atât independent, cât şi în sistem integrat, activităţi de patrulare în zonele aglomerate, în zonele de agrement de la Pădurea Verde, Şag şi Albina, şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

În perioada 1 – 3 mai 2015, jandarmii timişoreni vor participa cu efective, în sprijinul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Hunedoara la Festivalul Tineretului de la Hunedoara şi la sărbătorirea Zilelor Devei, precum şi la rugile bănăţene din localităţile timişene Stanciova şi Călacea. Tot în această perioadă, sâmbătă, 2 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa, meci la care accesul spectatorilor în tribune se va face de la ora 10:00.

”Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să nu încalce normele legale de convieţuire socială, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament sau acţiuni situate în afara cadrului legal sau moral acceptat în societate” a transmis Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente