Robert Elek: ”Timișoara este un oraș care nu are ce căuta în Liga a II-a”. Ce spune Alexa despre noul atacant

- Advertisement -

Robert Elek, noul component al celor de la Poli Timișoara a fost prezentat luni de conducerea tehnică a bănățenilor, după ce sâmbătă fotbalistul a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu gruparea din Banat. Atacantul, care pe 13 iunie va împlini 27 de ani, a fost prezentat de tehnicianul alb-negrilor, Dan Alexa.

”Vreau să îi mulțumesc lui Mister pentru încrederea acordată. Sper din toată inima să mă acomodez cât mai repede, să răsplătesc pe teren încrederea sa. Mă bucur că domnul Alexa m-a sunat și m-a dorit foarte mult la Timișoara. O să mă pregătesc 110%!”, a spus fostul echipier al ”defunctei” Unirea Tărlungeni.

Noul vârf ”de careu” al bănățenilor și-a mmotivat decizia de a veni la Poli în dauna contracandidatei la promovare, Metalul Reșița. ”Nu cred că există un termen de comparație între Reșița și Timișoara. Una este să vii să joci la Timișoara, un oraș foarte mare care nu are ce căuta în liga a doua, și una este să te duci la Reșița, chiar dacă am tot respectul pentru oamenii de-acolo și ceea ce fac. Nu am stat pe gânduri, am venit imediat aici”, a mai spus Elek, care speră să se acomodeze și să ajungă cât mai departe cu Poli. ”Am semnat pe doi ani și jumătate, tocmai în ideea în care Mister m-a dorit foarte mult. Am semnat pe cât mai mult timp ca să am o stabilitate și să pot evolua cât mai bine și cât mai mult”.

Antrenorul timișorenilor, Dan Alexa, a explicat care au fost motivele pentru care a insitat atât de mult pe lângă Elek pentru ca atacantul să semneze cu clubul de pe Bega. ”Aducerea lui Robert s-a ivit prin desființarea, este drept, încă nesigură a Unirii Tărlungeni. Este un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult când a jucat, în tur, contra noastră la Timișoara. Are experiență, este un jucător care cu siguranță ne va ajuta foarte mult. Este un atacant puternic, de careu, de care echipa noastră avea nevoie. Îmi doresc să ne ajute pentru a promova în prima ligă. Are tot sprijinul meu!” a spus ”Chirurgul”, la prezentrea ultimului venit în tabăra alb-negrilor.

Foto:acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare