Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRobert Elek: ”Timișoara este un oraș care nu are ce căuta în...

Robert Elek: ”Timișoara este un oraș care nu are ce căuta în Liga a II-a”. Ce spune Alexa despre noul atacant

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Robert Elek, noul component al celor de la Poli Timișoara a fost prezentat luni de conducerea tehnică a bănățenilor, după ce sâmbătă fotbalistul a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu gruparea din Banat. Atacantul, care pe 13 iunie va împlini 27 de ani, a fost prezentat de tehnicianul alb-negrilor, Dan Alexa.

”Vreau să îi mulțumesc lui Mister pentru încrederea acordată. Sper din toată inima să mă acomodez cât mai repede, să răsplătesc pe teren încrederea sa. Mă bucur că domnul Alexa m-a sunat și m-a dorit foarte mult la Timișoara. O să mă pregătesc 110%!”, a spus fostul echipier al ”defunctei” Unirea Tărlungeni.

Noul vârf ”de careu” al bănățenilor și-a mmotivat decizia de a veni la Poli în dauna contracandidatei la promovare, Metalul Reșița. ”Nu cred că există un termen de comparație între Reșița și Timișoara. Una este să vii să joci la Timișoara, un oraș foarte mare care nu are ce căuta în liga a doua, și una este să te duci la Reșița, chiar dacă am tot respectul pentru oamenii de-acolo și ceea ce fac. Nu am stat pe gânduri, am venit imediat aici”, a mai spus Elek, care speră să se acomodeze și să ajungă cât mai departe cu Poli. ”Am semnat pe doi ani și jumătate, tocmai în ideea în care Mister m-a dorit foarte mult. Am semnat pe cât mai mult timp ca să am o stabilitate și să pot evolua cât mai bine și cât mai mult”.

Antrenorul timișorenilor, Dan Alexa, a explicat care au fost motivele pentru care a insitat atât de mult pe lângă Elek pentru ca atacantul să semneze cu clubul de pe Bega. ”Aducerea lui Robert s-a ivit prin desființarea, este drept, încă nesigură a Unirii Tărlungeni. Este un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult când a jucat, în tur, contra noastră la Timișoara. Are experiență, este un jucător care cu siguranță ne va ajuta foarte mult. Este un atacant puternic, de careu, de care echipa noastră avea nevoie. Îmi doresc să ne ajute pentru a promova în prima ligă. Are tot sprijinul meu!” a spus ”Chirurgul”, la prezentrea ultimului venit în tabăra alb-negrilor.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare