Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Promovată în Liga I, Poli Timișoara merge la Tărlungeni cu JUNIORII pentru ”un rezultat pozitiv”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă dimineața a fost programată o nouă etapă a play-off-ului Ligii a II-a la fotbal, însă de acum și până la finalul sezonului, meciurile nu mai au o miză prea mare pentru Poli Timișoara, clubul bănățean reușind să-și adjudece un loc în elita fotbalului românesc încă de la derby-ul Banatului, contra celor de la Metalul Reșița.

Chiar și în aceste condiții, antrenorul timișorenilor, Dan Alexa, nu merge la Tărlungeni numai pentru a face act de prezență, ”Chirurgul” având planuri pentru ”rezerve” și juniorii din cadrul clubului. ”Ne așteaptă prima etapă în care jucăm, după ce am reușit promovarea din punct de vedere matematic. Aparent, este un meci fără miză, dar ne așteaptă o deplasare grea. Este echipa care ne-a smuls în toamnă un punct. Voi da șansa cu această ocazie celor care au evoluat mai puțin. Probabil, vor debuta și unul sau doi juniori. Vor fi în lotul de 18, jucători ca Marius Marin, mijlocaș central, și Răzvan Rus, atacant. Ei doi au ieșit în evidență, iar în etapele viitoare vor fi și alți. Țin foarte mult să arătăm bine în teren și să obținem un rezultat pozitiv. Nu vreau să facem act de prezență! Pentru cei care au evoluat mai puțin este foarte important pentru ei, dar și pentru mine, să îi evaluez corect pentru perioada următoare. Acum au o șansă, în mod normal ar trebui să fie foarte motivați, iar eu mizez pe asta pentru că au fost serioși, și-au așteptat rândul. Acum vor începe titulari” a explicat Alexa, înainte de plecarea spre localitatea brașoveană.

Meciul dintre Unirea Tărlungeni și Poli Timișoara a fost programat sâmbătă, 23 mai 2015, cu începere de la ora 11:00 și contează pentru etapa a VIII-a a play-off-ului ligii secunde de fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...