Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieSimulare online pentru elevii care vor să își testeze cunoștințele înainte de...

Simulare online pentru elevii care vor să își testeze cunoștințele înainte de examenul de Bacalaureat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cum se va desfășura simularea online? Tot ce trebuie să facă elevii este să se înscrie pe platforma respectivă, iar marele avantaj este faptul că pot susține acestă testare la mai multe materii, la alegere. Apoi, vor intra în posesia subiectelor, iar odată ce au finalizat examenul online, lucrarea lor va fi corectată de profesori. În urma rezultatelor obținute, fiecare participant va primi sfaturi, explicații și un plan de studiu personalizat care îi vor fi de folos la Bacalaureat.

”Am conceput acestă simulare pentru ca elevii să își testeze cunoștințele și pentru a se familiariza cu rigorile unui examen. Scopul nostru este de a ajuta cât mai mulți elevi din România să obțină rezultate mai bune comparativ cu anii trecuți la examenul de Bacalaurat din acestă vară. Din fericire, deja observăm un interes sporit al elevilor și chiar și al părinților față de această simulare. Prin urmare, sperăm să avem posibilitatea de a le permite tuturor celor interesați să ia parte la simularea online”, a declarat Lars Bo Thomsen, CEO al site-ului Liceunet.ro.

Cu toate că acestă simulare nu se află în legătură cu Ministerul Educației și Cercetării, subiectele pe care le vor primii elevii sunt elaborate de către profesori și respectă întocmai modelul și structura celor de la examenul de Bacalaureat.

Platforma liceunet.ro a fost creată în anul 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online, de calitate, la teme și la pregătirea pentru examene. Site-ul este deținut de o companie daneză, care din 1995 oferă ajutor și referate online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia si Danemarca.

Simularea organizată de Liceunet reprezintă un proiect care are ca scop pregătirea elevilor pentru Bacalaureat. Acesta nu se află în legătură cu Ministerul Educației și Cercetării sau cu simulările oficiale, organizate în instituțiile școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Start Bac! Examenul maturităţii a început cu proba orală la Limba Română, care va fi susținută între 6 și 8 iunie

Au început emoţiile pentru absolvenţii de liceu! Astăzi a început examenul de Bacalaureat cu...

Simulari de Bacalureat in Timis, partea a doua. Calendarul examenelor

Vin zile cu emoţii pentru adolescenţii din Timiş. În luna februarie a acesui an,...

Inca un elev eliminat de la BAC. Cu ce l-au prins profesorii in timpul examenului

Un elev de la un liceu din Făget a fost eliminat de la ultima...