Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inca un elev eliminat de la BAC. Cu ce l-au prins profesorii in timpul examenului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Un elev de la un liceu din Făget a fost eliminat de la ultima probă de competenţe a examenului maturităţii. Elevul a fost prins cu telefonul mobil în timp ce susţinea proba la Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, programată a se desfăşura în zilele de 21 şi 22 februarie.

În acest an, elevii de clasa a XII-a au susţinut în cursul iernii probele orale la examenul de Bacalaureat. În total, trei elevi din Timiş au fost eliminaţi din examen, după ce au fost prinşi cu telefoane mobile asupra lor în timpul desfăşurării examenelor. În total, 3.694 candidați au susţinut proba la – Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Dintre aceștia, 3.395 au dat examen la engleză, 204 la franceză, 30 la germană modernă, 38 la italiană și 27 la spaniolă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt puternic pentru județul Timiş și...

Donație de aproape 120.000 de euro pentru mamele victime ale violenței în familie! Gestul impresionant al unor timișeni

Gest impresionant făcut de doi timișeni care au donat Consiliului Județean un imobil, împreună...