Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieInca un elev eliminat de la BAC. Cu ce l-au prins profesorii...

Inca un elev eliminat de la BAC. Cu ce l-au prins profesorii in timpul examenului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Un elev de la un liceu din Făget a fost eliminat de la ultima probă de competenţe a examenului maturităţii. Elevul a fost prins cu telefonul mobil în timp ce susţinea proba la Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, programată a se desfăşura în zilele de 21 şi 22 februarie.

În acest an, elevii de clasa a XII-a au susţinut în cursul iernii probele orale la examenul de Bacalaureat. În total, trei elevi din Timiş au fost eliminaţi din examen, după ce au fost prinşi cu telefoane mobile asupra lor în timpul desfăşurării examenelor. În total, 3.694 candidați au susţinut proba la – Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Dintre aceștia, 3.395 au dat examen la engleză, 204 la franceză, 30 la germană modernă, 38 la italiană și 27 la spaniolă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare