ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Inca un elev eliminat de la BAC. Cu ce l-au prins profesorii in timpul examenului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Un elev de la un liceu din Făget a fost eliminat de la ultima probă de competenţe a examenului maturităţii. Elevul a fost prins cu telefonul mobil în timp ce susţinea proba la Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, programată a se desfăşura în zilele de 21 şi 22 februarie.

În acest an, elevii de clasa a XII-a au susţinut în cursul iernii probele orale la examenul de Bacalaureat. În total, trei elevi din Timiş au fost eliminaţi din examen, după ce au fost prinşi cu telefoane mobile asupra lor în timpul desfăşurării examenelor. În total, 3.694 candidați au susţinut proba la – Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Dintre aceștia, 3.395 au dat examen la engleză, 204 la franceză, 30 la germană modernă, 38 la italiană și 27 la spaniolă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore