Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politistii germani, despre Timisoara: „joaca un rol central ca punct de interes pentru organizatiile de trafic ilegal de persoane din Balcani”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Avertizare dură din partea poliţiei germane. Conform site-urilor infomigrants.net şi ungar hirado.hu, Timişoara a devenit oraşul preferat de traficanţii de migranţi pentru transbordarea ilegală a celor care fug din ţările afectate de războaie sau terorişti înspre Germania.

„Timişoara joacă un rol central ca punct de interes pentru organizaţiile de trafic ilegal de persoane din Balcani”, a declarat poliţia federală germană pentru Welt am Sonntag, arată unul din portalurile menţionate mai sus. Constatările poliţiştilor germani vin în contextul în care fluxul de migranţi a rămas acelaşi chiar dacă graniţele dinspre Turcia au fost închise. Aceiaşi poliţişti susţin că migranţii sunt transportaţi cu camioanele prin Timişoara, fiind duşi de aici în Ungaria şi ma apoi înspre Austria şi Germania. În cele mai multe cazuri, camioanele folosite pentru transportul migranţilor sunt dotate cu planşee false, unde migranţii sunt ascunşi, deşi riscă în orice moment să moară din cauza lipsei de aer. De altfel, trecerea graniţelor cu ajutorul traficanţilor de migranţi nu este deloc ieftină. Poliţiştii germani estimează că un migrant scoate din buzunar circa 5.500 de euro în drumul spre Germania.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare