Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Donație de aproape 120.000 de euro pentru mamele victime ale violenței în familie! Gestul impresionant al unor timișeni

- Advertisement -
Gest impresionant făcut de doi timișeni care au donat Consiliului Județean un imobil, împreună terenul aferent, în valoare de 566.000 lei, echivalentul a 116.000 euro.

Dorința acestora, transcrisă în contract, este ca imobilul să fie atribuit spre administrare Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului Timiș și să fie folosit în permanență pentru desfășurarea de activități de protecție, găzduire a mamelor cu copii minori, îngrijirea și consilierea acestor victime ale violențelor în familie, cât și pentru servicii sociale constând în creștere-îngrijire-educare copii, fără posibilitatea schimbării destinației imobilului.

Este vorba despre un teren intravilan de 2.878 mp, cât și de o casă cu o suprafață construită desfășurată de 144 mp.

„Apreciem enorm gestul celor doi timișeni, care au ales să aducă o contribuție considerabilă comunității. Imobilul va fi folosit întocmai cu cerințele acestora, servind unor importante nevoi, de protejare a mamelor victime ale violenței în familie, cât și de îngrijire și educare a copiilor. Este o misiune grea, de care se ocupă colegii noștri de la DGASPC, munca acestora, cât și viața victimelor primind astfel un sprijin important”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș, acesta implicându-se activ în facilitarea donației.

Donatorii au dorit să rămână anonimi.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore