Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Protest anemic în fața Prefecturii Timiș. Câți liberali vor să dea jos guvernul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Mobilizare redusă la acțiunea de protest organizată de liberalii din Timiș, astăzi, în fața Prefecturii Timiș, de la ora 18. Doar 100 de oameni s-au strâns în fața instituției prefectului, pentru a protesta împotriva modificărilor Codului Fiscal. Textul moțiunii de cenzură a fost citit de consilierul județean Nicolae Bitea. Protestul organizat de liberali a durat doar 15 minute.

„În primul și în primul rând mă refer la faptul că prin măsurile luate, bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale motor ale societății românești în primul și în primul rând, așa cum este Timișoara și cum sunt alte orașe ale țării, scad cu sume considerabile, cu circa 35%. Vorbind în sume absolute bugetul local al municipiului Timișoara ar urma să scadă cu circa 33 de milioane de euro pe an. Ca să ne facem o imagine asupra consecinței diminurăii bugetului local cu această sumă vă spun că pentru exercițiul european 2014 – 2020, Timișoara are la dispoziție pe PORR Axa IV 54.000.000 de euro. Ei bine, printr-o măsură a guvernului PSD-ALDE bugetul local scade într-un singur an cu 33.000.000 de euro”, le-a spus celor Nicolae Robu celor prezenți la eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare