Târguri de adopţii canine, în cartierele din Timişoara! Animalele fără stăpân îşi caută adăpost

- Advertisement -
Primăria Timișoara va organiza 5 târguri de adopție a câinilor aflați în adăpostul public.

Pentru controlul populației canine fără stăpân și promovarea creșterii responsabile a animalelor de companie, în Timișoara au fost organizate o serie de acțiuni de sterilizare, în urma cărora câinii fără stăpân din adăpostul public au fost sterilizați în proporție de 90%. Pentru câinii care au stăpân, au fost, de asemenea, organizate acțiuni de sterilizare gratuită în Timișoara, iar la ultima astfel de acțiune au fost doar 25 de solicitări.

Primăria Timișoara trece acum la o altă etapă, cea a organizării unei campanii de adopție a câinilor fără stăpân, care se află în adăpostul public.

În cadrul campaniei, vor fi organizate 5 târguri de adopții canine în cartierele orașului, în perioada următoare, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

„În acest context, invităm comunitatea asociațiilor de protecție a animalelor să ni se alăture în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și a adopției câinilor din adăpostul public”, trasmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata desfășurării campaniei august-octombrie 2021, pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/ animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare